Éjjel-Nappal Budapest

Regina elszerette Joe barátnőjét?

rtl.hurtl.hu

2013. április 15. 20:45

Bár Dia és Joe abban maradtak, hogy csak egy laza, kötöttségektől mentes kapcsolat van köztük, a férfi kezd beleszeretni Diába. Regina nem tartja tiszteletben Joe érzéseit és felkeresi Diát a munkahelyén.


Anikó bulija reggelig tart. Lali, Marci, Jani (Coco) és Gábor még továbbállnak a Szimplába, ahol Marci és Rita csúnyán összeszólalkoznak azon, hogy Marci előző éjjel nem ment haza. Vivien észreveszi a feszültséget Rita és Marci között, és bebeszéli Ritának, hogy nem ő a megfelelő lány Marci számára, és csak a fiú útjában áll. Rita ezt annyira a szívére veszi, hogy majdnem szakít Marcival, d barátja lebeszéli erről, és biztosítja szerelméről. Marci később aztán elkapja Vivient, és ráparancsol, hogy soha többé ne merjen beleavatkozni a kapcsolatába Ritával.

Barbi teljesen rá van kattanva Joe-ra, és sikerül újfent elcsavarnia a fejét. Joe ismét, szinte azonnal megbánja, hogy hagyta magát elcsábítani, és reméli, hogy soha többé nem kell viszontlátnia Barbit. Amikor Barbi este beállít, Joe szeretné megragadni az alkalmat, hogy végleg lezárja az ügyet, de Barbi nem érti, hogy mit akar Joe mondani, és továbbra is úgy véli, hogy közte és Joe között van valami.

Amikor Regina megtudja, hogy Joe megint összejött Barbival, ezt úgy értelmezi, hogy akkor Diával nem komolyak Joe szándékai. Így aztán Rita tanácsának ellenére is úgy dönt, találkozik Diával. Végül remek estét tölt együtt a két nő, amely szenvedélyes csókolózással zárul.

Zsófi továbbra is idegesíti a többieket arrogáns viselkedésével. A lány a jó akusztikára hivatkozva a fürdőszobában akar begyakorolni, és felvenni egy dalt, emiatt pedig állandóan konfliktusba kerül a többiekkel. Amikor este aztán még azzal az igénnyel is előáll, hogy reggelente kizárólag ő használhassa a fürdőszobát, a többiek rendesen beolvasnak neki.

Címlapról ajánljuk