Éjjel-Nappal Budapest

Hanna elindult a lejtőn

rtl.hurtl.hu

2013. március 22. 19:45

Bár Joe éppen ettől akarta a leginkább megóvni, lánya kis híján a rendőrök kezébe került, amikor sört akart lopni egy boltból.


Anikó és Szandi kapcsolata egyre inkább romlik. Hogy minél előbb el tudjon költözni, leginkább egy munkahelyre van szüksége a lánynak, hogy legyen miből bérelnie egy saját lakást. A napok óta maga alatt lévő Anikó új erőre kap, amikor Zoli felajánlja neki, hogy álljon modellt egy általa szervezett fotózáson, sőt még Marcival is sikerül kibékülnie, akivel este egy borozóban beszélik át a dolgokat. Hirtelen felbukkannak azonban a lány volt lakótársai, Zsófi pedig azonnal nekiesik Anikónak, aki beleunt már a bűnbánó szerepbe. Úgy érzi eleget vezekelt, ezért nem alázkodik meg, hanem inkább tovább hergeli Zsófit, aki annyira nem bír magával, hogy kis híján nekimegy Anikónak. A két lányt csak Marci és Regina tudják szétválasztani.

Lali azt hazudta Gábornak, hogy lefeküdt már Mónikával. A lány semmit sem sejt és megköszöni Lalinak, hogy hajlandó még várni a szexszel. Gábor egy pillanatra egyedül marad Mónikával, a mit sem sejtő jó barát pedig azonnal Lali és a lány vad szexuális kalandjaira utal és gratulál neki. Mónika mérgesen elmegy, de Lali felkeresi otthon, amikor viszont elnézést szeretne kérni, a lány közli vele, hogy soha többé nem akarja látni.

Csilla mérges a lányára, mert hiányzik az iskolából és egy szeméttelepen lakik. Azzal fenyegeti, hogy nem finanszírozza tovább az életét. Joe sajnálja a lányát, de amikor rajtakapják, hogy lop, neki is végleg elfogy a türelme. Csilla oldalára áll és meg akarja nevelni lányát, viszont Hanna kirúgja a lakásából.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Címlapról ajánljuk