Éden Hotel

Jani távozott az Éden Hotelből, Szani és Maya a kiesés szélére kerültek

rtl.hurtl.hu

2024. január 25. 22:10

Az Éden Hotel utolsó előtti napján a többiek szavazatai alapján Kendy és Jani kerültek veszélyzónába, végül pedig Jani búcsúzott a luxushoteltől, így Szani szingliként folytatja a versenyt. A nap végén a lányok választottak párt maguknak: Kendyt Szani és Maya is kiszemelte magának, ezért a srác kezébe került a sorsuk.

Szani a saját párját ejtette ki a játékból, szingliként folytatja

Az Éden Hotel játékosainak meg kellett szavazniuk, hogy szerintük melyik két fiú nem érdemli meg a győzelmet. Jani és Kendy kerültek veszélyzónába, így a többiek kezébe került a sorsuk, akiknek csókot kellett adniuk annak a srácnak, akit szívesebben látnának a luxushotel falain kívül. 

Jani: Nem gondoltam volna, hogy a párom így hátba szúr

 

Nagyon nagyot csalódtam, nem gondoltam volna, hogy a párom így hátba szúr

– mondta Jani, miután Szani neki adta Júdás csókját. Utólag már sajnálja, hogy nem hallgatott Arni figyelmeztetésére, aki többször is óva intette őt egykori párjától. Bár Jani számára véget ért az Éden Hotel, bízik benne, hogy a jövőben tanulni fog a hibájából. 

Kendy megríkatta Fannit: Az ilyen emberektől hányok

 

Fanni aláírta magát a szememben

– mondta Kendy, miután megkapta a lánytól Júdás csókját, majd egy kicsit sem fogta vissza magát, és minden dühét Fannira zúdította, aki rögtön elsírta magát. A sértett srác később a többieknek duzzogott, Norbi viszont nekiesett és megvédte Fannit. 

Arni szerint Szani érzelmileg manipulálja Kendyt

 

Gusztustalan!

– fakadt ki Adri, aki teljesen összetört Jani távozása után, és könnyek között öntötte ki szívét az összetört Kendynek. Később Arni is csatlakozott hozzájuk, aki megpróbált a barátja lelkére beszélni, és elárulta, hogy szerinte Szani kizárólag kamuból szeretne bizonyítani neki.

Arni megpróbált Adri bugyijába férkőzni

Adri az ágyban panaszkodott Szani miatt, miközben Arni a tettek mezejére lépett…

Kendy kezébe került Szani és Maya sorsa

Az Éden Hotel utolsó párválasztása rendkívüli módon zajlott: a lányok bementek annak a fiúnak a szobájába, akivel úgy érzik, végig tudják vinni a játékot. Kendy szobájába két lány is belépett, így neki arról kell döntenie, melyik lány távozik a luxushotelből. 

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#jani#kiesés#szani#maya#veszélyzóna#kendy

Címlapról ajánljuk