Éden Hotel

Lekerültek a ruhák, és a párok mellett szövetség is alakult az Éden Hotel első részében

rtl.hurtl.hu

2023. november 20. 22:50

Az Éden Hotel első napján 5 lány és 5 fiú költözött be a villába, és hamar sor került a hölgyválaszra is. Arni óriási népszerűségnek örvendett, hiszen három lány is a kegyeire pályázott, így két srác magányos maradt. Tomi és Émi között pedig szinte azonnal izzani kezdett a levegő. 

„Egy perc nyugalom nem lesz, miután mi megérkeztünk” – a Dinamit Duo berobbant az Éden Hotel villájába


Kyra és Miri 5 éve barátnők, azóta annyira elválaszthatatlanok egymástól, mint a borsó meg a héja, ezért most is együtt vágnak bele a pasizásba az RTL vadonatúj reality műsorában. Állításuk szerint az ismerkedéssel egyáltalán nincs problémájuk, hiszen bármelyik srácot egy csettintésre leveszik a lábáról.

Nyomjuk ezerrel!

– ígérték a lányok.

Lekerültek a ruhák és megalakult az Éden Hotel első szövetsége


Émi, Szani, Tomi és Viktor a medencében kerültek közelebb egymáshoz, amikor elhatározták, hogy összetartanak majd, hiszen egy négyes szövetségben sokkal nagyobb lesz az esélyük a többiekkel szemben.

Arni úgy vonzza a csajokat, mint légypapír a rovarokat – három lány is vele akarta tölteni az éjszakát


Az Éden Hotel első játéka egy hölgyválasz volt, ahol a lányoknak kellett eldönteniük, hogy legszívesebben kivel alkotnának egy párt a rövid ismerkedésük után. Émi Tomit választotta, Szani Viktort, Arni mögé azonban három lány is beállt. Így Kendy és Csabi szingli maradt a játék elején.

Arni elárulta, kivel fogja megosztani az ágyát az első éjszakán


Arni a három lány közül végül Csenge mellett tette le a voksát, így a hoppon maradt csajok kénytelen voltak más fiút választani maguknak. Kyra átsétált Csabihoz, Miri pedig a csalódott Kendyt választotta.

Tomi nem bírta visszafogni magát: szemeivel falta fel a meztelen Émi testét


Mikor összeálltak a párok, a játékosoknak egy törölköző segítségével kellett takarniuk párjaikat, hogy átvegyék a fürdőruháikat, majd napkrémmel kellett tetőtől talpig bekenniük egymást.

Nagyon örültem, hogy jött ez a játék, mert lehetőséget adott, hogy megtörténjen az első testi kontakt. Én ezt a helyzetet ki is használtam

– mesélte büszkén Émi partnere, Tomi, akinek nemcsak a fantáziája, de a tekintete is elkalandozott.

„Te ugyanolyan vagy, mint én, csak lányban” – Tomi meglepő vallomást tett Éminek


Tomi szerint Émivel egy kifejezetten erős párost alkotnak, bár nem tagadja, hogy tart attól, hogy ha esetleg egy új srác toppan be az Éden Hotel villájába, Émi könnyen elkalandozik. A lány ekkor megnyugtatta, hogy szó sincs ilyesmiről, hiszen ő nem egy ilyen típusú lány.

Émit nehéz megfejtenem: egyszer azt érzem, hogy bízhatok benne, egyszer kicsit megingok

– árulta el az érzéseit Tomi.

„Nem szeretnék úgy hazamenni, hogy ne k*rjak” – Tomi hallani sem akar arról, hogy szex nélkül távozzon az Éden Hotelből


Tomi kondizás közben öntötte ki a lelkét Csabinak, és elpanaszolta neki, hogy Émi valamiért kerülni szeretné a testi kontaktust. Csabi megnyugtatta a srácot, hiszen szerinte ennek mindössze annyi az oka, hogy ha Émi már az első éjszaka beadja a derekát, a többiek biztosan kinéznék. Tomi ekkor már teljesen más megvilágításból kezdte el szemlélni a kapcsolatukat:

Mindenféleképpen az ágyban szeretném folytatni, de úgy vettem észre, hogy sok neki ez a nyomulás.

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#szövetség#párválasztás#Játék#meztelen#pucér#összefoglaló#1. rész#arni#viktor#csabi#kendy#tomi#miri#kyra#szani#émi#csenge

Címlapról ajánljuk