Bemutatkoznak az Éden Hotel macsóiNovember 20-án megnyitja kapuit az Éden Hotel: Arni, Csabi, Kendy, Viktor és Tomi már alig várják, hogy elkezdődhessen számukra a taktikázás.
Éden Hotel

Bemutatkoznak az Éden Hotel macsói

rtl.hurtl.hu

2023. november 14. 9:00

November 20-án megnyitja kapuit az Éden Hotel: Arni, Csabi, Kendy, Viktor és Tomi pedig hamarosan megkezdik a hódítást az RTL+-on és az RTL-en. A fiúk feladata, hogy mielőbb párt találjanak maguknak, mert aki egyedül marad, kiesik a versengésből. Ehhez azonban a lányoknak is lesz egy-két szavuk, hiszen a párválasztás kihívásokkal teli, így az Éden Hotelben senki sem érezheti magát biztonságban. Az adások során újabb és újabb vendégek érkeznek majd, akik szintén párra szeretnének lelni, és mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy játékban maradhassanak a 20 millió forintos fődíjért zajló versengésben. 

Lássuk, hogy kik azok a pasik, akik az elsők között küzdhetnek a bennmaradásért!

Arni: A fiúkkal az szokott a probléma lenni, hogy a csajaik mindig engem akarnak 

Arni 24 éves, mindene a kosárlabda, nem csoda, hogy jó csapatjátékosnak tartja magát. A fiúkkal az a gondja, hogy a barátnőik mindig őt akarják. Úgy véli, a lányoknál elég a magabiztossága, a kisugárzása, nincs szüksége különösebb trükkre a csajozás terén.

Csabi: Nem nagyon van olyan szituáció, hogy visszautasítást kapok 

Csabi 31 éves, amit a fejébe vesz, azt meg is teszi. Az átlagnál eredményesebbnek tartja magát, és ezzel a lányoknál is így van, akikhez ha közeledik, nem igazán kap visszautasítást. Szerinte a rosszfiút látják benne, ezért sok lánynak bejön.

Kendy: Attól függetlenül, hogy korban kicsi vagyok, másban nem biztos 

Kendy 21 éves, saját bevallása szerint az a legjobb tulajdonsága, hogy nagyon jól néz ki. Teljes mértékben meg van magával elégedve, vagánynak tartja magát, aki szeret beszélgetni, izmos, jó a testalkata – neki nem is kell ennél több. Profi focista, szerinte a lányok élnek-halnak érte.


Viktor: Csajozni jöttem és csajozni is fogok 

Viktor 32 éves, nemcsak a fődíjért érkezett az Éden Hotelbe, hanem csajozni is. Szerinte a többi játékossal szemben az az előnye, hogy laza és okos, ésszel fog játszani. Nagyon érzelmes, de nehezen bízik meg másokban.

Tomi: Tízből nyolc nőnek bejövök, a maradék két százalék, azok leszbikusok 

Tomi 26 éves, szereti, egyenesen csodálja a nőket. Szerinte az Éden Hotelt neki találták ki, hiszen nagy taktikusnak tartja magát. Romantikus alkat, ugyanakkor ha kell, csak a saját érdekeit nézi.  


A Miller Dávid műsorvezetésével érkező Éden Hotel premier epizódja november 20-án reggel 8.30-tól válik elérhetővé az RTL+-on, az esti 22:25-kor kezdődő RTL tv-premierrel egy időben pedig további három epizóddal bővül majd a streaming platform előfizetős kínálata. Ezt követően minden héten hétfőtől csütörtökig érkeznek majd az új epizódok mind az RTL+-ra, mind pedig az RTL csatornára.


Az Éden Hotel hivatalos oldalai:

Facebook: https://www.facebook.com/edenhotelrtl

Instagram: https://www.instagram.com/edenhotelrtl/

TikTok: https://www.tiktok.com/@rtlhu

 

Bővebb információ az RTL+ szolgáltatásról és előfizetésről:

#Éden Hotel#RTL+#arni#csabi#kendy#viktor#tomi#macsók#párkeresés#fiúk#játékosok#bemutatkozó#luxushotel#reality

Címlapról ajánljuk