Éden Hotel – Szani: Régen nagyon agresszív voltamÉden Hotel: A 26 éves Szani régen nagyon agresszív és hangos volt, rengeteget bulizott és szeretett a középpontban lenni.
Éden Hotel

Szani: Csak az agresszión keresztül tudtam érzéseket kifejezni

rtl.hurtl.hu

2023. november 13. 10:00

A 26 éves Szani – saját bevallása szerint – régen nagyon agresszív és hangos volt, rengeteget bulizott és szeretett a középpontban lenni. Egy ideje változtatott az életmódján és fontos lett számára a spiritualitás. Az a célja, hogy megnyerje a játékot, de közben nyugodt tudjon maradni. Az Éden Hotelben való szereplés számára egy fejlődési lehetőség és önismereti út is egyben. 

Az RTL+ és az RTL koprodukciójában készült Éden Hotel azonos napon, november 20-án debütál az RTL+ streamingszolgáltatás előfizetős csomagjában és az RTL csatornán. A streaming platform előfizetői reklámok nélkül követhetik a stratégiai reality izgalmait, méghozzá előbb, mint a tévében.

Az Éden Hotel első epizódja a streaming platform előfizetői számára már a premier napjának reggelén, 8:30-tól elérhető lesz, majd az aznap este 22:25-kor az RTL-en kezdődő televíziós premierrel egy időben újabb három epizód válik elérhetővé az RTL+ előfizetős csomagjában.

 

#Éden Hotel#RTL+#Videó#szani#bemutatkozó#agresszió#spiritualitás#alkohol#buli

Címlapról ajánljuk