Bemutatkoznak az Éden Hotel lányai: Kyra, Miri, Émi, Szani, CsengeNovember 20-án megnyitja kapuit az Éden Hotel: Kyra, Miri, Csenge, Szani és Émi már alig várják, hogy elkezdődhessen számukra a taktikázás.
Éden Hotel

Bemutatkoznak az Éden Hotel lányai

rtl.hurtl.hu

2023. november 13. 9:30

November 20-án megnyitja kapuit az Éden Hotel: Kyra, Miri, Csenge, Szani és Émi pedig már alig várják, hogy elkezdődhessen számukra a taktikázás, a szövetkezés és a bizalmi játszma az RTL+-on és az RTL-en. A streaming platform előfizetői ugyanis reklámok nélkül követhetik a stratégiai reality izgalmait, méghozzá előbb, mint a tévében!

 

Lássuk, hogy kik azok a hölgyek, akik elsőként birtokba vehetik a luxushotelt a mesés mexikói környezetben!

Szani: Csak az agresszión keresztül tudtam érzéseket kifejezni

A 26 éves Szani – saját bevallása szerint – régen nagyon agresszív és hangos volt, rengeteget bulizott és szeretett a középpontban lenni. Egy ideje változtatott az életmódján és fontos lett számára a spiritualitás. Az a célja, hogy megnyerje a játékot, de közben nyugodt tudjon maradni. Az Éden Hotelben való szereplés számára egy fejlődési lehetőség és önismereti út is egyben.

 

Miri: Pasizásnál nem nagyon kell bevetnem semmit

A 23 éves Miri kifutómodellkedik, és imádja, hogy az álma a munkája. Állítása szerint a pasizásnál nincs szüksége semmilyen trükkre vagy taktikára, mert ha egy buliban egy helyben áll, akkor is biztos, hogy odamennek hozzá a srácok. Mottója: „Mosolyogj, mert az mindig bejön!” Úgy gondolja, egy perc nyugalom sem lesz a hotelben, miután Kyrával megérkeznek.  

 

Kyra: Hogyha a fiúk meglátnak, tényleg majdnem elájulnak

A 21 éves Kyra egy nagyon pörgős személyiség, aki úgy érzi, hogy a fiúkat elsősorban az alakjával és a humorával veszi le a lábukról, és biztos abban, hogy az Éden Hotel játékosainak sem fog csalódást okozni. Barátnőjével, Mirivel érkezik a luxushotelbe, akivel már öt éve ismerik egymást.

 

Émi: Szeretném megváltoztatni a szilikonos lányokkal kapcsolatos sztereotípiákat

A 24 éves Émi hosszú ideje szingli, amin most változtatni szeretne. Reméli, hogy nemcsak a főnyereményt, de egy pasit is haza tud vinni az Éden Hotelből. Konkrét elképzelése is van: víz vagy föld jegyű párt keres magának. Legszívesebben az egész világot beborítaná vattacukorral – imádja az édességet, ezért reméli, hogy nem szed fel plusz kilókat az Éden Hotelben.

 

Csenge: Amikor egy csávó nem tudja elfogadni, hogy én vagyok a domina, akkor neki kocc-kocc

A 20 éves Csenge jelenleg egyetemista, barátai szerint ő a legnagyobb partygirl – egy vagány, bulis „vadmacska”. Nagyon irányító személyiség, és ha ezt egy pasi nem tudja elfogadni, akkor ő azonnal kiadja az útját. Csenge elárulta már alig várja, hogy megmutassa 10/10-es táncmozdulatát a luxushotelben.

 

Bővebb információ az RTL+ szolgáltatásról és előfizetésről:  
www.rtlplusz.hu
https://rtl.hu/rtlplusz/csomagok 

 

 

#Éden Hotel#RTL+#kyra#miri#csenge#szani#émi#lányok#játékosok#bemutatkozó#luxushotel#reality

Címlapról ajánljuk