CinemaKlub

7 animációs mesejelenet, ami országonként eltért!

rtl.hurtl.hu

2018. július 30. 15:40

Agymanók, Fel!, Szörny Egyetem, Toy Story 2, Zootropolis és Rontó Ralph - az elmúlt évek legjobb animációs filmjeiből csemegézünk!

10 színész, akik DC és Marvel karaktereket is alakítottak már! című képes bejegyzésünk után újabb következik, ezúttal 7 olyan animációs filmjelenetről, melyek országonként eltértek!

1. Agymanók


Japánban brokkoli helyett Riley zöldpaprikát eszik. Pontosabban nem eszik!

2. Szintén Agymanók


Néhány országban a hoki helyett focit láthatunk Riley apukájának fejében, így az egyes kultúrák jobban magukénak érezhetik a filmet.

3. Fel!


A Fel!-ben Carl és Ellie gyűjtögetős befőttes üvegén a feliratot egy képre cserélték le, így megkönnyítve a fordítók munkáját.

4. Szörny Egyetem


Így jártak a Szörny Egyetemben Randall sütijei is, mivel adott számú sütire kellett volna kitalálni a betűket különböző nyelveken, hogy értelmes szót/mondatot adjanak ki, ami elég... problémás lett volna.

5. Toy Story 2


Amikor Buzz beszédet tart, az eredeti verzióban egy amerikai zászló látható mögötte, és az amerikai himnusz szól alatta. Más országokban egy földgömb van a zászló helyett, a számot pedig a „One World Anthem”-re cserélték.

6. Rontó Ralph


Minty Zaki a japán verzióban nem csak új külsőt, de új nevet is kapott: ő lett Minty Sakura!

7. Zootropolis - Állati nagy balhé


A Zootropolis híradós jeleneteiben két hírolvasó látható - a jávorszarvast viszont pár országban lecserélték más állatokra. Nálunk pedig az RTL Híradósai szinkronizálták őket!

Forrás: 9gag
#CinemaKlub#agymanók#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk