CinemaKlub

Ryan Gosling és Emma Stone újra egymásba szeretnek?

CinemaKlubCinemaKlub

2015. április 15. 11:40

Eddig két filmben játszottak együtt és úgy tűnik, hogy úton van a következő is, amit ráadásul Damien Chazelle rendez majd, akinek a Whiplash-t köszönhetjük.


A Deadline értesülései szerint Gosling és Stone újabb projekten – La La Land – dolgozhat együtt az Őrült, dilis szerelem és a Gengszterosztag után. A romantikus musical eredetileg újra összehozta volna a Whiplash rendezőjét, Damien Chazelle-t és főszereplőjét Miles Tellert, de a színész jelenleg más filmes vizeken evez. A partnere nem mellesleg Emma Watson lett volna, ő azonban a Szépség és a szörnyeteg miatt elfoglalt. Ezt a duót buktuk.

Viszont így sem maradunk top listás színészek nélkül, sőt! Ryan Gosling és Emma Stone emberei most azon dolgoznak, hogy összejöjjön a projekt. A tervek szerint még az ősszel megkezdenék a film a forgatását.

Chazelle a La La Landet még a Whiplash előtt írta meg, és úgy tűnik, hogy a mentor-dobos sztori sikerén felbuzdulva most jöhet a rendező következő filmje is. A történet egy jazz zongorista és egy feltörekvő színésznő szerelméről szól, és Los Angelesben játszódik. A zenétől nem szakadunk el, ez már biztos.

Kép: Gangster Squad Facebook

Az új páros pedig elég erős alapot adhat a filmnek. Gosling ugyan egy nagyobb szünet – és első rendezése – után tér vissza a színészethez, de máris olyan nevekkel dolgozik egy filmben, mint Brad Pitt és Christian Bale –  a The Big Short-ban –, Russel Crowe-val a The Nice Guys-ban és egy Terrence Mallick projekt is beficcent.

Stone pedig a Birdman sikere óta egyre jobban szárnyal – nemcsak Golden Globe-ra, de Oscarra is jelölték. Róla többet is olvashattok egy korábbi portrénkban!

Forrás: Deadline
#CinemaKlub#la la land#emma stone#ryan gosling#musical#damien chazelle#whiplash

Címlapról ajánljuk