CinemaKlub

Korábban érkezik a Star Wars: Az ébredő Erő előzetese?

CinemaKlubCinemaKlub

2015. április 6. 19:31

Eredetileg május elsején vetítik le Az ébredő Erő első igazi trailerét, de most felcsillant a remény, hogy erre sokkal hamarabb sor kerül.

Kép: YouTube

Létezik ugyanis egy Star Wars Celebration nevű rendezvény, amit minden évben megtartanak a rajongók számára. Idén április 16-19. között kerül sor a jeles eseményre, amin a film alkotói és a színészek is részt szoktak venni. Február óta azt is tudjuk már, hogy maga J.J. Abrams és Kathleen Kennedy is ellátogat majd a Celebrationre, amire nagy meglepetéssel készülnek. A Collider értesülései szerint ez a nagy meglepetés pedig nem más, mint a film hivatalos posztere, és az új trailer, amiről korábban azt hallottuk, hogy a Bosszúállók: Ultron kora előtt vetítik majd le, azaz május 1-én.
 

Ebből persze nem következik, hogy mi is előbb láthatjuk az előzetest, gondoljatok csak a Batman v Superman tavalyi Comin-Conos teaserére, amit azóta sem adtak ki hivatalos úton. Viszont! A Disney nagy valószínűséggel nem kockáztatja meg, hogy vacak felvételek lássanak napvilágot egy ilyen fontos anyagról (ahogy nem hagyták ezt az Ultron kora legelső előzetesénél sem, és inkább kiadták a bejelentettnél korábban), így április 19. és május 1. között joggal számíthatunk a trailer netes felbukkanására. Ti mit gondoltok?
#CinemaKlub#az ébredő erő#star wars: az ébredő erő#star wars#csillagok háborúja#disney#j.j. abrams#trailer#film#mozi#sci-fi

Címlapról ajánljuk