CinemaKlub

Beleshetünk a Bosszúállók: Ultron kora kulisszái mögé

CinemaKlubCinemaKlub

2015. április 3. 19:07

Eddig is sejtettük, hogy buli lehet pénzt kapni a szuperhősködésért, de hogy még a forgatás is egy király nyári tábor hangulatában pörög... Mi is szerepelnénk a következőben, ha lehet. Köszi.

Kép: Youtube videó

Ahogy közeledik a premier, egyre több szpottal, trailerrel és plusz videóval futhatnak össze a rajongók. Most is kidobott egyet a Marvel, amelyben végignézhetjük, hogy a már amúgy is szerencsés színészek végig bohóckodják a forgatási szüneteket, sőt még magát a felvételeket is. Jó példa erre, amikor Mark Ruffalo poénjai miatt egyik kollégája sem bírja ki nevetés nélkül az adott jelenetet, vagy amikor Chris és Chris kuncogva próbálják kinyögni a soraikat.

Az óriási buli - bocsánat, munka - hangulatát Jeremy Renner ragadta meg a legjobban, aki egy nyári táborhoz hasonlította a forgatást. Mindez nem is meglepő, hiszen a második felvonásban már jóval több közös jelenetük volt a főszereplőknek, ahol mindannyian jelen voltak.

Persze a táborba is kellenek felügyelők, ebben az esetben ezt a szerepet Josh Whedon - a rendező -  töltötte be. Nem sajnáljuk, maximum csak egy picit: nem lehet egyszerű ekkora arcokat irányítani, főleg ilyen király hangulatban.
 

A Bosszúállók második része május elején érkezik a mozikba! Addig is, ha szeretnétek képben maradni, errefelé még több Ultronkodást találhattok!

Forrás: CinemaBlend
#CinemaKlub#bosszúállók#bosszúállók: ultron kora#kulissza#forgatás#buli#scarlett johansson#robert downey jr#chris hemsworth#chris evans#mark ruffalo

Címlapról ajánljuk