CinemaKlub

Reggeli Hírvadász - 15/03/30

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 30. 8:54

Ma reggel összefutunk Bambival és Skarlát Boszorkánnyal, emlékezünk Leonard Nimoy-ra, és még az Arkham Elmegyógyintézetbe is ellátogatunk.

Dwayne "The Rock" Johnson, alias Bambi

A napot mindenképp ezzel a Saturday Night Live poén-videóval kell kezdenünk, melyben egy élőszereplős Bambi filmbe pillanthatunk bele, Halálos iramban-stílusban. Ettől tutira mindenki felébred:
 


Leonard Nimoy fia dokumentumfilmet forgat Spockról

Adam Nimoy így állít emléket apjának, a karakternek, és ünnepli a Star Trek 50. évfordulóját ('66-ban sugározták az első részt). Apja és fia Nimoy halála előtt már el kezdtek dolgozni a dokumentumfilmen, amit Zachary Quinto, az új Spock fog narrálni, és természetesen William Shatner, alias Kirk kapitány is feltűnik majd benne. Reméljük a végeredmény jól sikerül, és Leonard Nimoy-nak is tetszene, nyugodjon békében.

Forrás: CinemaBlend

Kép: StarTrek.com


Íme Skarlát Boszorkány és Higanyszál

Új videón mutatkoznak be a Maximoff-tesók, akik a Bosszúállók dolgát nehezítik majd meg. Skarlát Boszi (Elizabeth Olsen) azon képessége, miszerint bele tud piszkálni mások elméjébe, nem ígér sok jót, és előrevetíti, miért esnek egymásnak hőseink - no meg miért kell megregulázni a Hulkot. Premier bő egy hónap múlva, májusban.
 


Az Arkham Elmegyógyintézetbe repít minket a Suicide Squad

Legalábbis erre utaló képet osztott meg Twitteren a film rendezője, David Ayer (ő rendezte a Fury-t, tudtátok?). Ezen felül arról pletykálnak, hogy Clint Eastwood fia és Raymond Olubowale is leszerződött a produkcióhoz, melyben Jared Leto lesz Joker, Will Smith alakítja Deadshotot, Margot Robbie pedig Harley Quinnt. Bemutató 2016. augusztusában.

Forrás: CinemaBlend

Kép: David Ayer Twitter


Futottak még:
 
  • Transformers filmes univerzumot akar felépíteni a Paramount Pictures. Az ötletelést Michael Bay, Steven Spielberg, Akiva Goldsman és Lorenzo di Bonaventura producerek végeznék, ha hihetünk a Deadline értesüléseinek. Egyik szemünk sír, a másik gép.
  • A hét mesterlövész remake főgonosza Vincent D'Onofrio lehet, aki a nemsokára induló Daredevil sorozatban is hasonló szerepkörben mozog majd. Még semmi sem biztos, de a Variety szerint D'Onofrio-val már megkezdték a tárgyalásokat ezügyben.
  • Magyarország-Görögország 0:0


Ennyit mára, holnap ugyanitt. Szép napot mindenkinek!
#CinemaKlub#dwayne johnson#the rock#bambi#star trek#bosszúállók#ultron kora#bosszúállók: ultron kora#marvel#suicide squad#david ayer#transformers#a hét mesterlövész#film#mozi#hírek#Videó#kép#pletyka

Címlapról ajánljuk