CinemaKlub

Ryan Reynolds, szexi póz és a Deadpool jelmez

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 27. 17:47

A színész már promózgatta, hogy milyen gúnyába is bújik majd a filmben: akkor csak a maszkig, most pedig már egy egészalakos ruciig jutottunk.


Már jó ideje tudjuk, hogy Reynolds lett a kiválasztott a Deadpool filmre, álma beteljesülhetett. Eléggé rá is van kattanva a témára, már többször posztolt ki a közösségi oldalain fotókat az előkészületekről. De most eljött a nagy leleplezés ideje, amit stílusosan, nem kevés iróniával és humorral alkottak meg. Az alant megleshető - kacéran pózoló - Deadpool képen jól látni, hogy a jelmez nem sokban tér el a tavaly kiszivárgott tervektől.

A Deadpool film 2016-ban rajtol majd el a mozikban, ennél is pontosabban február 12-én. A sztori rövid leírását is megkapta  már a világ, ami a következőképpen szól: az ex-zsoldos Wade Wilson, miután egy kísérletezés következtében extra gyors regenerálódó képességre tesz szert, megalkotja alteregóját, Deadpoolt. Az újonnan született hős, képességével és fekete humorával felszerelkezve bosszút esküszik. És akkor képben is vagyunk ezennel.

Most pedig mindenki csodálja meg - kellő szeretettel - az első hivatalos képet. Lőn:

Kép: Deadpool Hivatalos Facebook

Forrás: Collider
#CinemaKlub#deadpool#ryan reynolds#kosztüm#jelmez

Címlapról ajánljuk