CinemaKlub

Reggeli Hírvadász - 15/03/27

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 27. 7:30

Újabb Star Wars pletyka, újabb Ultron kora trailer, egy kis Zoolander 2 és további meglepetések mai Hírvadászunkban!


Bosszúállók: Ultron kora sokadik nemzetközi trailer

Ezúttal egy ausztrál előzetes érkezett, melyben már-már úgy tűnhet, Amerika Kapitány elvét egy páros lábbal kivitelezett rúgást és a hátára esik, de mégsem, mert betalál, és így egy Ultron robottal kevesebb. Vagy mi.
 


Megvan a Star Wars: Rogue One férfi főszereplője?

A nagy Episode VIII és Rogue One bejelentés óta tudjuk, hogy utóbbiban A mindenség elmélete sztárja, Felicity Jones szerepel majd, a férfi főszereplőről viszont még nem hallottunk - mostanáig. A Deadline értesülései szerint ugyanis Ben Mendelsohn esélyes erre a posztra, az a Ben Mendelsohn, aki A sötét lovag: Felemelkedésben egy Daggett nevű tagot alakított. Hát igen, nem ő a legismertebb mifelénk, ellentétben a tengerentúllal, ahol a népszerű Bloodline című sorozat egyik főszereplője.

Kép: Bloodline Facebook


Párizsból szeretettel

Ben Stiller és Owen Wilson kamu párizsi fotókkal promottálja a Zoolander 2-t, méghozzá a hivatalos Valentino Facebook oldalon. Ügyes.
 
 

 

Képek: Valentino Facebook


Futottak még:
 
  • A függetlenség napja 2 stábjához az a Travis Tope csatlakozott, aki a Boardwalk Empire-ben alakította Joe Harpert. 
  • A Sony-nál készülő Hupikék törpikék animációs film az eredeti 2016. augusztus 5. helyett 2017. március 31-re csúszott.
  • Sam Taylor, A szürke ötven árnyalatának rendezője nem tér vissza a folytatásokra. (Meg tudjuk érteni.)


Búcsúzik a mai Hírvadász, legközelebb hétfőn számítsatok rá, addig is minden jót!
#CinemaKlub#ultron kora#avengers: age of ultron#Videó#star wars#rogue one#star wars: rogue one#ben stiller#owen wilson#hupikék törpikék#a szürke ötven árnyalata#film#mozi#hírek#sztárok#pletyka#reggeli hírvadász

Címlapról ajánljuk