CinemaKlub

Reggeli Hírvadász - 15/03/17

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 17. 8:00

Ryan Gosling lánykérésekben működik közre, Emma Watson egy szörny karjaiba szalad, Jason Momoa képletesen beint az "ellenségnek", Jennifer Lawrence exe pedig búcsút inthet az X-Mennek. Uccu!

Nicholas Hoult otthagyja az X-men szériát?
 

Beast alias Hank McCoy a 2011-ben beindított új gárda – X-Men: Az elsők – egyik kiemelkedő karaktere. A kifejezetten okos, kezdetben csak kínosan nagy és ügyes óriáslábbal büszkélkedő srác egy szérumnak köszönhetően egy kék-szőrös, látványosan mutáns mutánssá nőtte ki magát, és persze X-professzor szárnysegédjévé. Az elsők befejező része, az Apokalipszis valószínűleg nem az utolsó X-film, amelyben találkozhatunk Beasttel, azonban arra már nagy az esély, hogy megformálója, Nicholas Hoult nemigen tér vissza ebben a szerepben. Vagy mégis?

Hoult egy friss interjújában elmondta, hogy az Apokalipszis az utolsó film, amire leszerződött. Persze, ez még nem jelenti azt, hogy soha többé nem tér vissza a karakterhez:

„Az első rész annyira jól teljesített, jól fogadta a közönség. Az emberek tényleg látni akarják az új részeket, és a legjobb az egészben, hogy egy nagyon jó csapattal dolgozhattunk együtt, és Beast egy nagyon jófej karakter. Imádtam a bőrébe bújni, úgyhogy nem kizárt, hogy még eljátszom párszor.”

Az X-Men: Apokalipszis 2016. május 27-én érkezik a mozikba!


Kép: InterCom


Forrás: CinemaBlend


Jason Momoa beintett a Marvelnek!
 

Nem kell tagadni a tényeket: a DC és a Marvel között mindig is húzódott némi ellentét. Nem meglepő. Ez van. Tova is léphetnénk ezen. Mégsem tesszük, hiszen a DC világ egyik újonnan „beszerzett” embere, Jason Momoa – aki Aquaman szerepében tűnik majd fel – most nyíltan vállalta a csatározást. Persze érzünk némi humor-faktort a dologban, de attól még merész húzás volt a részéről.

Az Indianában szervezett Comic-Conon – értsd: geek-mennyország – egy rajongója megkérte, hogy firkantsa alá az egyik poszterét, amelyen az elhíresült szigonyával pózol. Momoa tette is a dolgát, az oda pingált szöveg persze mindenkit meglepett: „Fuck Marvel”.

Tömör és velős. Köszönjük Momoa. Hiába nagy rá az esély, hogy a szöveg mögött inkább a poén fogalma lebeg, azt sem szabad elfelejteni, hogy a színészben tényleg akadhatnak rosszérzések a Marvellel kapcsolatban. A galaxis őrzőiben (a Marvel egyik legújabb szenzációja) is szerepelhetett volna, ha helyette nem Dave Bautistát válogatják be Drax szerepére, illetve, ha nem dobja vissza a dolgot, arra hivatkozva, hogy épp elég félmeztelen karaktert játszott már. Akad némi zavar az indokaiban… A poszter és az aláírás viszont eléggé egyértelmű üzenetet hordoznak.


Kép: Liz Guadiana Facebook
Forrás: CinemaBlend

Emma Watson 2017-ben esik szörny-szerelembe
 

Hivatalos: a Szépség és a szörnyeteg élőszereplős feldolgozása március 17-én érkezik a mozikba, 2017-ben. Már eleve nagy az izgalom, hiszen Emma Watsonról beszélünk. Watson, mint Belle. Kezeinket a magasba emelve fohászkodunk, hogy legyen olyan jó ez is, mint a most csütörtökön a mozikba érkező Hamupipőke (bizony, szerettük – kritika hamarosan). Az esély bőven megvan rá, hiszen a klasszikus történet szereplőgárdája eléggé nagy reményeket sejtet. Gaston szerepében a Hobbitból is ismert Luke Evans bunkóskodik majd, a Szörny szerepében egy viszonylag ismeretlen, de annál helyesebb Dan Stevens érkezik, a Jégvarázs Olafja, Josh Gad is beugrik, hogy a cselekmény fő gonoszának bugris minyonját játszhassa.

Ezt pedig még lehet fokozni: Emma Thompson lesz Mrs. Potts, a teáskanna mama, és ha minden pletyka igaz, Kevin Kline érkezik Belle dilinyósnak beállított, tudós apjaként. Várós a dolog – persze ezt csak félve merjük legépelni, hiszen a csalódás folyton a fejünk felett lebeg.


Kép: Emma Watson Facebook


Forrás: Variety


Egy sikeres eljegyzéshez Ryan Goslingon keresztül vezet az út

 

Mi kell egy eljegyzéshez? Gyűrű tutira. És még valami? Ja, igen: Ryan Gosling! A színész éppen egy közönségtalálkozón vett részt, melyen első rendezése, a Lost River volt a téma. A beszélgetés közben az egyik női rajongó érdekes kérdéssel szakította félbe a színészeket:

“Szerintem zseniális volt a filmed, de ha nem gond most egy percre szeretnék eltérni tőle és megkérdezném a barátnőmet – akivel 11 éve vagyunk együtt –, hogy hozzám jönne-e.”

Goslingnak sem kellett több azonnal informálta a tömeget, hogy most bizony egy lánykérésnek lesznek a tanúi.

A lány neki is kezdett a nagy kérdésnek, azonban Gosling rájött, hogy senki sem hall az egészből semmit, ezért felajánlotta a mikrofonját, és leugrott a közönség közé, hogy oda adhassa. A panel így boldog, igennel kiteljesedett, szerelmes vallomással érhetett véget.


Kép: Crazy, Stupid Love Facebook
Forrás: The Hollywood Reporter

Jurassic Park egy kicsit másként
 

Mielőtt Chris Pratt neki állna raptorokat idomítani a legújabb dinós kalandban, a LEGO is neki esett a sztorinak, és videójáték formájában gyúrták egybe az első három rész sztoriját. Mi félünk, és inkább Prattet várjuk cseppet sem leplezett izgalommal. Addig is lessük meg, hogyan miről is van szó, amikor mozgó kis bigyók hiszik azt, hogy élnek:

 
 

Ennyit a mai Hírvadászról. Holnap ismét ugyanitt, betárazva, hírekkel felszerelkezve! Uff!

#CinemaKlub#x-men#nicholas hoult#emma watson#emma thompson#luke evans#szépség és a szörnyeteg#premier#lego#jurassic world#chris pratt#jason momoa#aquaman#dc#marvel#ryan gosling#lánykérés

Címlapról ajánljuk