CinemaKlub

Non-stop Liam Neeson: új filmmel a mozikban, régivel a TV-ben

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 11. 14:00

Ezen a héten még a csapból is az Elrabolva népszerű főhőse folyik, aki a mozikban debütáló új filmjével és a hétvégén televízióba kerülő 2014-es alakításával is képernyőn lesz.

Forrás: Run All Night Hivatalos Facebook oldala

Liam Neeson holnaptól a mozivásznon lesz látható az Éjszakai hajsza című filmben, melyben bérgyilkosként úgy dönt, hogy visszavonul, azonban fia védelme érdekében kénytelen visszatérni szakmájához. Filmbéli ellenfelét Ed Harris kelti életre, akiről az a pletyka terjeng, hogy a Suicide Squadban is feltűnik majd.

Az Éjszakai hajszáról írt kritikánkat hamarosan megtaláljátok a CinemaKlubon!
 

Ha azonban az otthoni filmnézést preferálod, akkor kapcsolj vasárnap este 19:50-kor az RTL Klubra és nézd a Non-Stop című filmet!

Bill Marks (Liam Neeson) szövetségi légi marsallként ingázik a New York-London non-stop járaton. Átlagos útnak indult ez a napja is, amikor a telefonjára egy fenyegető sms-t kap. Húsz percenként megölnek egy utast a fedélzeten, ha nem utalnak át 150 millió dollárt egy bankszámlára. Egyedül Marks, aki aggódik az utasok életéért, a pilóta és a személyzet meg van róla győződve, hogy az Atlanti-óceán felett nem érheti őket baj. Az első gyilkosság után pánik tör ki a fedélzeten. A marsall próbálja kézben tartani a helyzetet, de egy nem várt fordulat felforgatja az eseményeket. A rendőrség és a Fehér Ház azzal vádolja Marksot, hogy ő az, aki eltérítette a légi járatot. Senki nem hisz a marsallnak, pedig az idő egyre fogy, és már senki nincs biztonságban.
 
#CinemaKlub#éjszakai hajsza#non stop#liam neeson#mozi#tv#kritika

Címlapról ajánljuk