CinemaKlub

Reggeli Hírvadász - 2015/03/10

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 10. 7:30

Hírösszefoglalónk ismét jelentkezik, ezúttal drogügyletbe keveredő Oscar-díjas színésszel, pletykákkal, friss képekkel, videókkal és egy lehetséges Pókember-jelölttel. Induljon a nap!


The Artist - A némafilmes főszereplője drogügyletekbe keveredett
 
Szerencsére nem a valóságban, hanem a La French (The Connection) című akció-thrillerben, Jean Dujardin ugyanis egy nyomozót alakít következő filmjében. A La French a '70-es években játszódik, amikor is Pierre Michel (Dujardin) nyomozó a "Francia kapcsolat" néven emlegetett drogcsempész ügyletek után nyomoz. A film ráadásul igaz történet alapján készül, mi már várjuk, pláne most, hogy láttuk a legfrissebb trailert hozzá:
 


Kihagyja az idei Comic-Cont a Marvel?

 
Legalábbis erre utalnak James Gunn, A galaxis őrzői rendezőjének szavai, aki egy Facebookos rajongói kérdezz-felelek közben kottyantotta el magát. Arra a kérdésre, hogy megy-e az idei Comic-Conra, így válaszolt:

"Nem vagyok benne biztos. A Marvel nem megy, úgyhogy szerintem én sem."

És hogy ennek ki örül a legjobban? Valószínűleg Zack Snyder, aki a DC színeiben a Batman v Supermant népszerűsíti majd az eseményen - legalábbis reméljük.
Forrás: Facebook


Új poszteren és traileren a San Andreas
 
Dwayne "The Rock" Johnson következő filmje, a Törésvonal új poszteren csodálható meg. A sztori szerint hatalmas földrengés rázza meg Kaliforniát, mire egy mentőhelikopter pilóta veszélyes útra indul, hogy megmentse lányát. The Rockon kívül a stábban köszönthetjük még Alexandra Daddario-t is, aki leginkább a True Detective c. sorozat férfi nézőinek emlékezetében maradhatott meg, két nyomós indok miatt is. Következzen tehát a trailer és a poszter, mely kattintásra természetesen nagyobb lesz.
 

Kép: Dwayne Johnson Twitter (@TheRock)


Első fotón Matthew McCounaghey következő filmje
 
A The Free State of Jones című akció-dráma az amerikai polgárháború idején játszódik. A történet főhőse Newt Knight (McCounaghey) farmer, aki más farmerekkel és helyi rabszolgákkal összefogva szállt szembe a konföderációsokkal, méghozzá sikeresen. Íme az első kép:

Kép: STX Entertainment

Megvan az új Pókember?
 
Amikor bejelentették, hogy Pókember Marvel filmekben is felbukkan majd, rögtön megindultak a találgatások, vajon ki játszhatja el a barátságos és közkedvelt hálószövőt. A legmerészebb elméletek egészen odáig jutottak, hogy az új Pókember nem Peter Parker lenne, hanem Miles Morales, aki egy színesbőrű karakter. Most viszont ismét úgy tűnik, hogy a jó öreg Parker pajtás marad Pókarc: ha hihetünk a legújabb találgatásoknak, egy Sam Strike nevű angol színész öltheti magára a kék-piros jelmezt, aki eddig az EastEnders című szappanoperában színészkedett. Persze még semmi sem biztos, mindössze rejtélyes tweetekről és Instagram képekről van szó. Vajon illene Samhez a Pókember-szerelés?

Kép: Sam Strike Instagram

Ezúttal ennyit tudtunk segíteni a reggeli kóma legyőzésében, további szép napot mindenkinek, Chuck Norris-nak pedig boldog születésnapot kívánunk!
#CinemaKlub#comic-con#marvel#james gunn#san andreas#dwayne johnson#alexandra daddario#matthew mccounaghey#polgárháború#pókember#pletyka#chuck norris#reggeli hírvadász

Címlapról ajánljuk