CinemaKlub

Harrison Ford repülőgép-balesetet szenvedett

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 6. 8:09

A 72 éves színészt kórházba szállították, miután lezuhant az általa vezetett kisrepülővel. Az állapotáról különböző pletykák keringenek.

Ford egy egymotoros kisrepülőt vezetett, melyet kénytelen volt letenni egy műszaki meghibásodás miatt. A kisgéppel egy golf pálya közepén landolt, azonban a földreérkezés nem volt zökkenőmentes. A gép erősen összetört és Ford súlyosabb sérüléseket szenvedett. A baleset után azonnal kórházba szállították. Egyedül utazott a gépen.

A sérüléseivel kapcsolatban különböző hírek járták be az internetet. Az első információk arról számoltak be, hogy a színész állapota kritikus, és zúzódásai akár életveszélyesek is lehetnek. Azóta sajtósa és fia, Ben is írt a helyzetéről:
 

„Apa jól van. Megviselten, de jól. Ízig-vérig az az ember, akinek gondolnátok. Egy hihetetlenül erős férfi!”


Kép: Andrew Siciliano Twitter (@AndrewSiciliano)

„Ford egy vintage modellt vezetett, amelynek meghibásodott a motorja. Nem volt más választása, le kellett tennie a gépet, amit biztonságosan véghez is vitt. Azonnal ellátták és kórházba szállították. A sérülései nem életveszélyesek, várhatóan teljesen felépül majd.” - nyilatkozta a sajtósa.

A szemtanúk szerint képes volt önállóan eljönni a géptől, azonban az arca tiszta vér volt.

Harrison Ford nem mellesleg gyakorlott pilóta és korábban is rákényszerült már, hogy egy meghibásodás miatt tegye le a gépét.

A színész legutóbb is egy baleset híre miatt került a címoldalakra, a Star Wars legújabb részének forgatása közben ugyanis eltörte a lábát. Az egyik jelenet forgatása közben beszorult a lába a Millenium Falcon egyik ajtajába. A forgatást ezután két hétig szüneteltetni kellett a színész felépülése miatt.

Reméljük, hogy mindenki Han Solója hamarosan jobban lesz!

Forrás: Variety
#CinemaKlub#repülőgépbaleset#harrison ford#kisgép#roncs

Címlapról ajánljuk