KERESÉS search-close

snowboard

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "snowboard"

Dobó Ági fotóitól te is az Alpokba vágysz majd

Az egykori szépségkirálynőnél csak gyermekei élvezik jobban a téli sportokat.

Dobó Ágiék családi síelésükről meséltek

Dobó Ági a családjával látogatott el hétfőn a Reggelibe, hogy közösen készítsenek egy egyszerű, ám annál nagyszerűbb reggelit. Mindeközben persze beszélgetni is maradt idő, így megtudhattuk, hogyan telt a családi síelés.

Hírességek, akik bolondulnak a síelésért!

Rengeteg híresség hódol a legkedveltebb téli sportnak, a síelésnek és a snowboardozásnak. Dobó Ági, Kovács Dóri, ÉNB Lali, és Hajdú Péter mesélnek első élményeikről, és azt is megtudhatjuk, hogy Ági síbalesete végül hogyan lett élete egyik legmeghatározóbb eseménye.

PUMPED GABO: a sivatagban tanul snowboardozni

Gabónak egy dologban szerencséje volt a Budapest-Bamako ralin, itt is sportolhatott. Az egyik táborhelyen ugyanis előkerült egy snowboard, amit mindjárt egy autó után kötöttek.

 

Így tanult meg síelni és snowboardozni a sztárpár!

Gianni először síelni tanult meg, majd huszonéves korában váltott a snowboardra, Debreczeni Zita pedig a Havazinnak köszönhetően lett a síelés szerelmese.

Jegyespár a hegyekben!


szerző:
2017.02.06. 17:25
Jegyespár a hegyekben!

Debreczeni Zita és Gianni Annoni már napok óta Olaszország és Ausztria lejtőit rója snowboardjaival. Szerencsére Zita az Instagram-követőivel meg is osztja azokat a tájakat, amelyeket felfedeztek. Így mi is láthattuk a hóval borított, magasba tartó hegygerinceket és a kis eldugott falucskát, amit faszerkezetes házak borítanak.

Van, aki snowboarddal ment dolgozni

Mutatunk valakit, aki talán az egyetlen ember, aki örült a tegnapi időjárásnak. Mert míg a többségnek bosszúságot okozott az egész napos ónos eső és havazás- autók törtek össze és sokan elestek, addig volt egy fiatalember itt Budapesten, aki alig várta ezt az időt, hogy végre snowboarddal mehessen dolgozni.

Snowboarddal ment dolgozni


szerző:
2017.02.01. 12:25
Snowboarddal ment dolgozni

A Facebookon tette közzé reggeli videóját Berkei Szilárd, aki Budapesten a Rózsadombról indult munkába.

Varga Viktor öltönyben állt a sípályára

Az énekes úgy döntött, hogy Miklós Edit tiszteletére öltönyben siklik le a pályán, majd kipróbálta a snowboardozást, és februárban megjelenő új lemezéről is megosztott néhány infót.

Kustánczi Liát és Gál Petrát hegyimentők hozták le a sípályáról

Bár Kustánczi Lia a snowboard híve, Gál Petra megfűzte őt, hogy síléccel vágjon neki a lejtőnek. A lányok síelés helyett végül motoros szán segítségével jöttek le a pályáról...

VV Seherezádé még mindig nem épült fel súlyos sérülésésből

A ValóVilág egykori sztárjának hónapok óta nem sikerült rendbe jönnie, pedig a lány sérülései első ránézésre nem is tűntek annyira súlyosnak.

Technika és szórakozás: drónnal szárnyal a snowboardos kisfiú

A "drónboradozás" lett a legújabb divat télen. A baj, hogy az igazi élményhez óriási drónra és kis emberekre van szükség!

Vasárnap indul a Havazin!


szerző:
2015.12.10. 16:44
Vasárnap indul a Havazin!

Leporoltuk a sílécet, felkaptuk a sícipőt, és nekiestünk a lejtőknek.
 

Magyar snowboard siker


szerző:
2015.01.23. 18:55
Magyar snowboard siker

Hatalmas magyar siker a snowboard világbajnokságon. Gyarmati Anna a hatodik lett az egyik kategóriában. Ilyen jó eredményt még soha nem ért el magyar sportoló téli sportág világbajnokságán. Pedig a 21 éves lány a döntőben már el sem indulhatott, mert a két forduló közti edzésen megsérült.

Dr. Tóth meghódította az olasz lejtőket

Imádja a kihívásokat és nem csak a rendelőben, s ha kell, snowboarddal a talpán is megállja a helyét. Elmesélte azt is milyenek voltak a Havazin forgatásai és mire számíthatnak a nézők hétköznap délután a műsor ismételt indulását követően.

Havazin 12-03-18


szerző:
2012.03.18. 12:25
Havazin 12-03-18

Havazin: 70 méteres magasság, 150 kilométer/órás tempó, 6 G gyorsulás: Fluor Tomi és Világi Péter katapultált Ausztriában. A következő megmérettetés pedig a havas lejtőkön következett. Fluor snowboardot kapott a lábára. Hogy hogyan lavírozott és mekkorákat bukott a pályán, kiderül a Havazin adásából.

Havazin 12-02-26


szerző:
2012.02.26. 12:40
Havazin 12-02-26

Havazin: Extrém snowboardos élmények, hőlégballonozás, száguldás a sípályán és azon kívül Müller Attilával, Szlovákia három népszerű síterepén. Világi Péter pedig válogatott kézilabdázónknak, Temesi Bernadettnek ad síleckéket az ausztriai Semmeringen.

Havazin 12-02-19


szerző:
2012.02.19. 12:25
Havazin 12-02-19

Havazin: Természetfeletti havas élmények a világ legnagyobb deszkásaival, egy profi sízőnő pedig megmutatja, hogy nem csak a pályán verhetetlen. Bemutatjuk Hajdu Steve jeges bukásait is, majd hótalpas iszkolását Ausztriából.

Fókusz 12-02-07


szerző:
2012.02.07. 20:15
Fókusz 12-02-07

Fókusz: Focistafeleség? - Tóth Gabi nem ért a focihoz, de egyre jobban szereti, amióta összejött párjával. Vékony jégen nagy keréken - A két amerikai teherautó a Balaton jegén akart Siófokra száguldani, rosszul jártak. A villalakók nem számítottak a régi albérlőkre, kénytelenek voltak egy ágyban aludni.

Snowboardra pattant a Fókusz


szerző:
2012.02.07. 19:33
Snowboardra pattant a Fókusz

Magyarországról csak a Fókusz kapott meghívást a snowboardosok csúcstalálkozójára. Minket is magával ragadt a 14 ezer ember őrjöngése a lenyűgöző arénában. Lélegzetelállító trükkök és hatalmas bukások a Fókuszban.

Havazin 12-02-05


szerző:
2012.02.05. 12:25
Havazin 12-02-05

Havazin: Pasik párbaja a csúcson! Müller Attila és Istenes Bence speciális módon fedezi fel Donovalyt. A két műsorvezető Szlovákia népszerű síterepén nemcsak snowboardtudását, hanem bátorságát is összeméri.

Havazin 12-01-01


szerző:
2012.01.01. 11:35
Havazin 12-01-01

Havazin: Tóth Gabi visszatért a hegyek közé. A vagány énekesnő egy extrém hegyi sporttal, a snowbike-kal ismerkedett meg közelebbről. Megmutatja, hogyan kell biciklivel lecsúszni a pályákról. Az eszeveszett sportbemutatót egy rögtönzött hütte-koncert követte, ahol Gabi hangjára minden vendég lázba jött. Önök is részesei lehetnek a rockőrületnek, egy vadító síruha-bemutatónak és egy vakmerő száguldásnak Ausztria egyik legjobb snowboardosával.

Havazin 11-12-26


szerző:
2011.12.26. 11:35
Havazin 11-12-26

Havazin: Mészáros Árpád Zsolt a Havazinnal tanult meg snowboardozni. Pitztal és Kaprun gleccserein tanította a téli sportra Molnár Andi. „Az első nap után kegyetlenül fájt a tomporom!” - mondta MÁZS, aki amúgy három óra alatt elsajátította a snowboardozás alapjait. Az Operettszínház musicalsztárja egyedül a felvonókon érezte magát kellemetlenül.

Mészáros Árpád Zsolt művészi szinten vihog

A népszerű musicalszínész sokoldalú tehetség, aki időről időre új képességekkel kápráztatja el a rajongóit. Ausztriai látogatása alatt például kiderült, hogy Mozarthoz hasonlóan fejjel lefelé is tud kottát olvasni, ráadásul ugyanolyan idiótán vihog, ahogy a nagy bécsi klasszikus.

Reflektor 11-12-22


szerző:
2011.12.23. 00:25
Reflektor 11-12-22

Reflektor: Hajdu Steve Uri Geller nyomdokaiba lép? Mészáros Árpád Zsolt művészi szinten vihog. Bakács Tiborra haragszanak a gyerekei.

Havazin 11-12-18


szerző:
2011.12.18. 12:25
Havazin 11-12-18

Havazin: Csajok a csúcson a Havazinban! Molnár Andi és Mádai Vivien, a Reflektor műsorvezetője ezúttal pasik nélkül szeli a havat. A táncparkett ördöge, aki a snowboardra esküszik, sílécre váltott, Vivien pedig teljesen felszabadult a sípályákon.

Fókusz 11-11-24


szerző:
2011.11.24. 20:20
Fókusz 11-11-24

Fókusz: Különválnak? - Keresztes Ildikó elmondja, mi az igazság a felröppent hírekről, házassága válságáról. A nagy találkozás - Nikolas meghódította Portugáliát. Több ezer rajongó előtt az ország első számú sztárjával lépett fel. Megszólalt - Megtörte a hallgatást VV Gergő édesanyja, aki fia börtönéveiről és az előítéletekről is mesélt.

Szabadon röpködtek a hódeszkások

Lélegzetelállító trükkök és hatalmas bukások a világ legjobb deszkásaitól. A Fókusz az egyik leghíresebb szabadstílusú snowboardversenyre kapott meghívást.

Negyvenezren pörögtek a Fridge-en

Negyvenezren látogattak el Magyarország egyetlen téli fesztiváljára, a Monster Energy Budapest Fridge-re a négy nap alatt.

Dub FX a jégszíveket is felolvasztotta

A Fridge Fesztiválon fellépett az ausztrál származású zenész. Annak ellenére, hogy sokáig csak napot látott, imád snowboardozni.

Életveszélyes bukások a Fridge-en

Hatalmas ugrások, brutális esések a hétvégi téli fesztiválon. A tíz emelet magas műhavas pályán a világ legjobb freestyle snowboardosai és síelői tagadták meg a gravitációt. De volt, akit mentő vitt el életveszélyes mutatványa után.

MC DC szédítő magasságokba emelkedett

A rapper meghódított egy ugrató rámpát, ahol hamarosan különleges versenyt rendeznek.

Fridge: deszkás hősök a Hősök terén

A 34 méter magas gigantikus rámpára 200 tonna havat vittek fel, hogy a 67 versenyző az egekig ugrathasson.

Egetverő rámpa a télisportok szerelmeseinek

Egy 34 méter magas mesterséges rámpa épül a fővárosi '56-osok terén a világklasszis síelőknek és boardosoknak.

Havazin 10-03-07


szerző:
2010.03.07. 12:40
Havazin 10-03-07

A Havazin című téli magazin műsor egyrészről azoknak szól, akik régóta élvezik a téli sportok örömeit, másrészt viszont kedvcsináló azoknak, akik nem mozognak otthonosan jégen s havon. Praktikus tanácsok, sztárinterjú számos sportolóval, sísuli, sok-sok kaland és hó, hó, hó a Havazinban.

Lavina ölt meg egy magyar snowboardost

A tragédia a Berni-Alpokban történt. Bár sikerült kimenteni a férfit, de az életét már nem tudták megmenteni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való