KERESÉS search-close

rangsor

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rangsor"

Zsuzsuék nekiestek a kancellárnak!

A rangsor kihirdetése után kitört a veszekedés a Villában. Zsuzsu és Reni nem bírták elfogadni, hogy milyen számokat kaptak, ennek pedig hangot is adtak.

Laci király és kancellárja felállították a Villa-sorrendet

A király és első embere elvonultak, hogy kitalálják, kit akarnak a Villa-rangsor elejére és végére tenni.

Kiderült, hogy mit gondolnak a többiek kapcsolatáról a párok!

A párok körbeülték az asztalt és kendőzetlenül egymás szemébe mondták a véleményüket. Vajon mit gondolnak a többiek Viviék, Laciék, Ádámék és Tomiék szerelméről?

Tenya és Kabát: Ki a legjobb csaj a dzsungelben?

Pintér Tibor számára az első helyen egyértelműen Klaudia áll, és valószínűleg nincs ezzel másként Kabát sem. De az is kiderült, hogy mit gondolnak Andiról, Rozináról, Alexáról, sőt még Babettről is a fiúk.

Továbbra is az RTL vezére a magyar médiapiac legbefolyásosabb személye

Harmadszor is Vidus Gabriella, az RTL vezérigazgatója végzett első helyen a Marketing&Média „Top 50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban” rangsorában, amelyet idén 10. alkalommal készített el a kommunikációs szaklap. Az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter pedig egy helyet javítva az ötödik legbefolyásosabb médiavazető lett ebben az évben.

Felsőoktatás: rangsorok fogságában

A táguló világ lehetővé teszi, hogy egyre többen a föld bármely pontjára mehessenek egyetemre. Esetünkben tőlünk külföldre és külföldről hozzánk is. A leendő hallgatók egyik tájékozódási lehetősége, hogy a médiában tanulmányozzák a divatba jött felsőoktatási rangsorokat. De ezekkel a rangsorokkal az a baj, hogy nem lehet összehasonlítani őket, mert lényegében, ahány, annyi féle, és egyik sem veszi figyelembe a nemzeti-kulturális sajátosságokat.

A Brand Finance Global legjobbjai

A Google és az Apple mellet olyan nagy márkák találhatók a világ legerősebb brandjei között – a Brand Finance Global legfrissebb rangsora szerint –, mint az új piacokra törő Microsoft vagy éppen a Note 7 fiaskón könnyedén túllépő Samsung. A Google 107 milliárdos márkaértékéhez képest az amerikai szoftveróriás 76 milliárdos, a dél-koreai mobil nagyhatalom pedig 66 milliárdos brandértéket produkált.

A Marketing és Média idén első alkalommal készítette el a legsikeresebb hazai marketingesek rangsorát. A lista első húsz helyezettje a Marketing Masters konferencián ismertette 2017 legnagyobb kihívásait.

Rangsoroltunk: íme, a 10 legjobb Pixar film!

A Pixar minden évben képes letenni egy-egy olyan mesét az asztalra, ami nemcsak a kicsiknek, de a felnőtteknek is jó móka, ráadásul lenyűgöző látványvilággal dolgoznak. Most összeszedtük a tíz legjobbat!

Tivy elárulta, szerinte ki nyeri a fődíjat!

Az ostorláb sosem fél kimondani a véleményét, így hát rangsorolta a villalakókat, hogyan alakul majd a Finálé és ki lesz a győztes. Vivinek és Atinak azonban más elképzelései voltak...

Magyarország a legkorruptabbak között

Magyarország a negyedik legkorruptabb a fejlett országok közül - legalábbis ez derül ki a Business Insider gazdasági szaklap rangsorából. Ezt a genfi székhelyű Világgazdasági Fórum éves értékeléséből állították össze. Csak Szlovákia, Olaszország és Mexikó előzi meg Magyarországot. Az LMP szerint ma már minden nap szembesülnek az emberek a korrupcióval. A kormányt hiába kérdeztük, adásunkig nem válaszoltak.

Nem ér majd ki mindenhova 15 perc alatt a mentő

Megszoktuk, hogyha valami baj történik, felhívhatjuk a mentőket, és azonnal küldenek egy kocsit, amely átlagosan 15 perc alatt ki is ér. Ennek hamarosan vége. Legalábbis a mentőszolgálat megbízott főigazgatója szerint. A Népszabadságnak arról beszélt, hogy nincs elég kocsi és orvos sem. Ezért az eseteket súlyosság szerint rangsorolni kell. A jövőben az is lehet, hogy a diszpécser majd azt mondja, nem küldenek mentőt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való