KERESÉS search-close

megmentette

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megmentette"

Megmentett egy totyogó kisfiút egy buszsofőr

Megmentett egy totyogó kisfiút egy buszsofőr Milwaukee-ban. Menet közben vette észre, hogy a kicsi a járdán szaladgál mezítláb, egyszál trikóban, és pelenkában. Milwaukee az Egyesült Államok északi részén van, ilyen télen nagy hidegek vannak arrafelé.

 

Matthew McConaughey megmentette idősebb fia életét

Matthew McConaughey már eddig is a nők bálványa volt, hát még most, hogy kiderült, megmentette idősebb fia életét. A színész egy tévéshowban mesélte el, hogy mi történt.

Megmentette a fuldoklót


szerző:
2018.09.11. 18:26
Megmentette a fuldoklót

Fuldokló férfit mentett meg egy rendőr az Egyesült Államokban. Egy stég és egy hajó között csapdába esett, és fél óráig volt a vízben, mielőtt kihúzták. A hős járőr akcióját megörökítette a testkamerája.

Autós mentette meg a kisfiút

Csak a hihetetlen szerencsének, és egy jószívű autósnak köszönhető, hogy életben maradt egy kisgyerek Kínában. Egy autóból zuhant ki, és az anyja még csak észre sem vette. Viszont az az autós, aki megmentette, szabályt szegett.

 

LEÉGETT A LAKÁSUK: Mindenük odalett a pusztító tűzben

Négyszer ment vissza az égő lakásba volt feleségéért. Ezt mesélte Híradónknak a férfi, akinek 9. emeleti lakása még szombaton gyulladt ki Győrben. Az asszonyt végül sikerült felébresztenie, és mindketten kijutottak az égő lakásból. Egykori otthonuk azonban semmivé lett. Amit nem a tűz pusztított el, az a hőtől, vagy a koromtól ment tönkre.

 Dwayne Johnson megmentette édesanyját az öngyilkosságtól

Súlyosan zaklatott, nehézségekkel teli tinédzser éveiről vallott Dwayne Johnson egy interjúban. A mindig mosolygós Szikla szegénységben nőtt fel, édesanyja pedig súlyos depresszióval küzdött évekig. Egyszer a színész - még gyerekként - maga mentette meg az öngyilkosságtól.  

 

Megmentette fia életét egy apa


szerző:
2018.01.16. 18:19
Megmentette fia életét egy apa

Megérzéseire hagyatkozott, ezzel megmentette fia életét egy apa. A 17 éves fiú szombaton autóval indult el egy buliba, miután vasárnap estig nem érkezett haza, apja attól tartott, hogy balesetet szenvedett. Ezért helikoptert bérelt, hogy megkeressék a tinédzsert. Nagyon gyorsan meg is találták, addigra már 30 órája volt beszorulva az autó roncsai közé.

 

A lángok közül mentette ki a nőt

Az utolsó pillanatban sikerült kimenteni égő házából egy tolószékhez kötött asszonyt Kaliforniában. A túlélőket kereső tűzoltó élete kockáztatásával hozta ki a nőt a lángok közül, miután meghallotta a segélykiáltásokat.

 

Fókusz 2017-08-10


szerző:
2017.08.10. 19:00
Fuldokló őzet mentett meg egy golden retriever

A kutya sétáltatás közben vette észre, hogy az állat az óceánban sodródik egyre távolabb, így azonnal a segítségére sietett. Szájában a partra húzta és addig el sem ment mellőle, amig az állatmentők oda nem értek. Az őz már együtt lábadozik megmentőjével, Storm-mal. Gazdája szerint könnyen lehet, hogy most már elválaszthatatlan barátok lesznek.

Járókelő mentette meg a kisfiút

Dráma Kínában. Egy szomszéd mentette meg egy kisfiú életét, aki kiesett az ablakon. A gyereknek óriási szerencséje volt, mert fennakadt az ablakrácsban. Még így is egy rossz mozdulat elég lett volna, hogy több emeletet zuhanjon.

TŰZ: A férj a karjaiban vitte ki megégett feleségét

A férj a kádban talált rá életveszélyesen megégett feleségére, karjaiban vitte ki a lángoló lakásból. A férfi tegnap munka után arra ért haza, hogy kigyulladt a társasházi lakásuk. Az egész lépcsőház megtelt füsttel, a felső szintről a körzeti megbízott menekítette ki a lakókat. Az asszonyt egy nappal korábban engedték ki a pszichiátriáról, de hogy ő okozta-e a tüzet nem tudni. Részletek a ma esti Híradóban.

Rendőr mentette meg egy fuldokló életét

Rendőr mentett meg egy fuldokló férfit a Nógrád megyei Mátraterenyén. A férfi lenyelt egy darazsat, amely megcsípte a torkát. Kiderült, hogy allergiás rá, így nem kapott levegőt. Egy arra járó rendőr állt meg, hogy segítsen neki. A férfi már beszélni sem tudott, és elvesztette az eszméletét. A rendőr kihúzta a férfi nyelvét, nehogy megfulladjon, és egészen addig mellette volt, amíg megérkeztek a mentők.

Fókusz 2016-06-30


szerző:
2016.06.30. 18:55

Életet mentett Brad Pitt!


szerző:
2016.05.24. 17:20
Életet mentett Brad Pitt!

A világsztár színész egy második világháborús kémfilmet forgat Marion Cotillarddal, most épp a Kanári-szigeteken. Amikor Pittet észrevették a bámészkodó rajongók, a biztonsági kordonokhoz tódult a hatalmas tömeg. A zűrzavarban nem tűnt fel senkinek, hogy egy kislány a korlátnak nyomódott – a Becstelen Brigantik színésze viszont azonnal észrevette és a segítségére sietett.

Megmentette a kislányt a hős németjuhász

Kutya mentette meg egy kislány életét az Egyesült Államokban. A hét éves gyerek a németjuhásszal játszott a kertben, amikor felbukkant egy csörgőkígyó. Az eb azonnal közéjük ugrott.

Leesett GPS miatt  történt a baleset

Egy leesett GPS készülék miatt történt baleset Vas megyében az M86-os úton. A sofőr megpróbálta felvenni az eszközt, de közben elhúzta a kormányt. Majd hirtelen mozdulatokkal akart korrigálni. Egy másik kocsi a 84-es útról sodródott le. Mindkét sofőrt kórházba kellett vinni. A mentők szerint mindkettejüket a bekapcsolt biztonsági öv mentette meg a súlyosabb sérülésektől.

Szotyi, a hős papagáj


szerző:
2016.01.27. 19:00
Szotyi, a hős papagáj

Szotyi a négy éves nimfapapagájt nagy tisztelet övezi. Gazdája, akkor kapta lányától ajándékba, amikor a felesége meghalt. A madárnak hála Csongor bácsi túlélt egy füstmérgezést szilveszterkor.

Életet mentett hangos rikácsolásával

Szotyi a négy éves nimfapapagájt nagy tisztelet övezi. Gazdája, akkor kapta lányától ajándékba, amikor a felesége meghalt. A madárnak hála Csongor bácsi túlélt egy füstmérgezést szilveszterkor.
 

Véresen találtak rá a támadás után

Kutyák támadtak arra a férfira, akire véresen, egy szál pólóban az út közepén találtak rá Debrecenben még szombaton. Testét mindenhol sebek borították. Egy arra járó autós mentette meg az életét, aki a mentőállomásra vitte. A rendőrség megtalálta a kutyák gazdáját, aki ellen gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt nyomoznak. Az állatokat a gyepmesteri telepre szállították.
 

CO-mérgezés: perceken múlt az életük

A szomszédnak köszönheti az életét az a marcali házaspár, akik kedden este szenvedtek súlyos szén-monoxid-mérgezést az otthonukban. Perceken múlhatott az életük, mindketten eszméletlenek voltak, amikor rájuk talált a szomszéd. Miután nem tudta felébreszteni őket, mentőt hívott. A házaspárt életveszélyes állapotban szállították kórházba. A szomszédot is bevitték, enyhébb mérgezést szenvedett.

Máig kísértik az emlékek


szerző:
2015.09.18. 18:40
Máig kísértik az emlékek

Próbál rendes életet élni, de az emlékek máig kísértik, ezt mondta az a török lány, akit a miskolci speciális mentők híres kutyája, Mancs talált meg a romok alatt tizenhat évvel ezelőtt, a törökországi földrengés után. A lány akkor három éves volt, most 19. A miskolci speciális mentők hívták meg Miskolcra, hogy együtt ünnepeljenek, mivel a mentőcsoport rangos elismerést, az Európai Parlament által adományozott Polgári Díjat kapott. Az izmiti földrengés 1999-ben több mint húszezer ember életét követelte.

Feláldozta az életét az unokaöccséért

Hétéves unokaöccsével a karjában ugrott ki a negyedik emeleti égő lakásból egy asszony Nyíregyházán. A lakásukban tűz ütött ki, és olyan gyorsan terjedtek a lángok, hogy esélyük sem volt kimenekülni.

9 éves kisfiú mentette meg a húgait

Egy kilenc éves kisfiú mentette meg a húgait Lepsényben, amikor kigyulladt a házuk. Éjszaka kézen fogta testvéreit és a füstben kivezette őket a házból. Közben a szülők a tüzet próbálták eloltani. A család otthona lakhatatlanná vált, szinte mindenük odalett.  

Rendőr mentette meg az életét


szerző:
2015.02.20. 18:10
Rendőr mentette meg az életét

Egy szolgálatba induló rendőr mentette meg egy 80 éves férfi életét péntek hajnalban. A bácsi cipő nélkül, egy pizsamában sétált a forgalmas 35-ös út mentén, amikor az őrnagy észrevette. A feje vérzett és több sérülése is volt. A rendőr azonnal segítséget hívott.

Életet lehelt az MTK játékosába


szerző:
2011.10.28. 19:00
Életet lehelt az MTK játékosába

Amíg a mentők nem értek ki, nem hagyta abba Zoli az újraélesztést. A 15 éves fiúnak az életét köszönheti az MTK veterán játékosa, a kétszeres válogatott Kovács Béla.

Újraélesztették a bányatóban elmerült férfit

A szabadnapjukon merülési gyakorlaton részt vevő tűzoltósági búvárok mentették meg egy ember életét, aki elmerült a bányatóban.

Faképnél hagyott menyasszonyt mentett meg

Drámai mentőakciót rögzített mobiltelefonján egy szemtanú. Egy bánatos lány öngyilkossági kísérletét vette fel Kínában.

Életmentő chatelés a neten?


szerző:
2011.03.19. 16:21
Életmentő chatelés a neten?

Vélhetően megmentette egy fiatalember életét a chatpartnere. A férfi öngyilkossági szándékáról írt társának.

Megmentette öccsét a 6 éves kislány

Kimentette égő házukból egy hatéves kislány a négyhónapos öccsét a Fülöp-szigeteken.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való