KERESÉS search-close

kutyaiskola

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kutyaiskola"

Tenyészprogram, hogy legyen elég vakvezető kutya

Még sokat játszanak, de egyre okosabbak, hamarosan pedig látássérülteknek segítenek. A legkisebb vakvezető tanoncok vizsgáztak a Baráthegyi Kutyaiskolában. A kiképzés előtt bizonyítaniuk kellett, hogy tudnak a gazdijukra figyelni. Nagy szükség van ezekre az ebekre, mert Magyarországon még mindig jóval kevesebb a vakvezető kutya, mint amennyire szükség lenne. Nemrég tenyésztőprogram is indult.

Így tanul Pamacs a kutyaiskolában

Tamás nagy meglepetéssel készül szerelmének, így elhatározza: betanítja a kiskutyát egy különleges trükkre. Vajon sikerrel jár?

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Roland szinte őrjöng a féltékenységtől

Reni belátta a tévedését. Bori féltékennyé tette Rolandot. Tamás kutyaiskolába vitte Pamacsot.

 

Így válassz kutyasulit kedvencednek!

 Korom Gábor, a tükörmódszer alapítója elmondta, milyen típusú kutyaoktatások vannak, és azt tanácsolta, hogy a gazdi olyan iskolát válasszon, ami rokonszenves, és mind a kutyusnak,  mind a gazdinak szimpatikus.

TANÁCSOK: Egy bájos kutyakislányon mutatjuk be, mit ne csináljunk egy kutyával

Túlélési szabályokról kérdeztünk egy kutyakiképzőt, azután, hogy egy hete egy 4 éves kislányra támadt bullterrier Kaposváron.

Állatkínzás miatt tettek feljelentést

Feljelentést tett kutyások egy csoportja az egyik kiképző iskola ellen, mert szerintük módszereik között állatkínzás is szerepel. Az indulatokat egy négy évvel ezelőtt készült, és most nyilvánosságra került videó váltotta ki, amelyben egy csoport kerget egy ijedt kutyát. A felvételen szereplő kiképző azt mondja, a videóból kiragadott részlet félrevezető.

Portré 11-02-20


szerző:
2011.02.21. 02:15
Portré 11-02-20

Portré: Amerikától Svédországig érdeklődnek a módszere iránt, amellyel a kutyák szinte mindenre megtaníthatók, az emberek pedig megérthetik kedvenceik nyelvét. Korom Gábor ösztönkutató a Portré vendége!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való