KERESÉS search-close

kifli

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kifli"

Gulyásbomba: Pörkölt kifliben az új magyar fejlesztésű street food!

A Telekom Tettrekész díjának nyertese és a K&H Cápák között különdíjának jelöltje, Ponyiczky László a Gulyásbomba tulajdonosa. 20 millió forint befektetést kért a Cápáktól 10% tulajdonrészért cserébe. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

Nézd meg a csapatok kifliből készült ételeit

A második feladatban egy nagy láda kifli várt a csapatokra, amiből főételt és desszertet is készítneiük kellett. Hogy mennyire tetszettek az ötleteik a zsűrinek? Nézd meg itt a kóstolást!

Mi az a Szent Márton kifli, és miért pont Szombathelyen készítik? Íme!

Nincs ebben semmi furcsaság, ugyanis Szent Márton ebben a városban született pontosan 1700 évvel ezelőtt. A legenda szerint az akkori római katona megosztotta kincstári köpönyegét egy fázó koldussal, akiről kiderült, ő maga volt Jézus. A kiflit, mikor megosztjuk, pontosan ezt szimbolizáljuk, vagyis javaink, értékeink, szellemiségünk és szeretetünk megosztását.

Retro kifli és mazsolás-vaníliás kiflipuding fahéjas öntettel

Mautner Zsófi képviseli az újszerű és könnyedebb, „csajosabb” fogásokat, míg Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf, Pataky Péter a nehezebb, magyarosabb, „férfiasabb”, ételeket készíti el, méghozzá kicsit újragondolva a hagyományos recepteket.

Beavatkozna az árakba a Fidesz


szerző:
2015.02.19. 18:40
Beavatkozna az árakba a Fidesz

Vita a kormánypárton belül a kifli és a benzin árának összefüggéséről. A nemzetgazdasági miniszter szerint nem várható el a kereskedőktől, hogy csökkentsék a termékeik árát, ha olcsóbb az üzemanyag.

Vita a kifli áráról


szerző:
2015.01.19. 18:35
Vita a kifli áráról

Rogán Antal szerint a kereskedők nem csökkentik az árakat, pedig olcsóbb lett az üzemanyag. A Fidesz frakcióvezetője ezért behívatja magához az érdekképviseleteket. A kereskedelmi szövetségnél azt mondják, szinte minden olcsóbb lett, pedig az árakat nem csak az befolyásolja, hogy mennyibe kerül a benzin. A DK szerint inkább az áfát és a gáz árát kellene csökkentenie a kormánynak.

Grammonként kérik a zsömle és a kifli árát

Nem darabonként, hanem súlyra kell árulniuk ezentúl a kiflit, és zsömlét a pékeknek Ausztriában.

Vége a vásárlók lekenyerezésének?

Nem lehet önköltségi ár alatt adni az áruházláncok sütödéjében készített kenyeret.

Minden drágul, ha 25 százalék lesz az áfa

A szakértő és a kereskedők azt mondják, nem tudják majd lenyelni az áfa 5 %-os emelését.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való