KERESÉS search-close

karcag

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "karcag"

TELJES FELVÉTEL: Kölcsönös szívességek Karcagon

A kórházi orvosokat nehogy megbüntessék, mert különben a rendőrök nem jutnak be soron kívül a vizsgálatokra – erre kéri a karcagi rendőrkapitány egyik beosztottját. A 11 perces, titokban rögzített beszélgetésben a kapitány azt is elmondja, hogyan intézné el, hogy a mozgássérült-helyre parkoló kórházi főigazgató büntetését eltöröljék. Az RTL Híradó birtokába került vágatlan felvételből kiderül, hogyan működnek a szabályokat kikerülő kölcsönös szívességek Karcagon.

Rendőrkapitány: „Ezt kisimítom, de nem hiányzik az ilyen jellegű feszültség!”

A kórházi dolgozókat ne büntessék, mert akkor nem lehet elintézni a rendőrök soron kívüli ellátását - egyebek közt ezt is mondja a karcagi rendőrkapitány azon a hangfelvételen, amely az RTL Híradó birtokába jutott. Beosztottjait kéri arra, hogy differenciáltan bírságoljanak. Úgy tudjuk, az ügyben fegyelmi eljárás folyik, de nem a rendőrkapitány, hanem a felvételt készítő rendőrök ellen.

Fókusz 2017-04-05


szerző:
2017.04.05. 17:25
Ketten haltak meg a balesetben

Két ember meghalt abban a kisteherautóban, amelyik egy túl méretes szállítmánynak ütközött az éjjel Karcag közelében. A sofőrt összezavarhatta a sok rendőrautó és a hatalmas szállítmány, elrántotta a kormányt és szemből a vontatónak hajtott. Reggel Körmend közelében is frontális karambol történt. Két személyautó ütközött, a vétkes sofőrt életveszélyes állapotban vitték kórházba.

VARÁZSLATOS: Így vonultak a viharfelhők

A felvételt Soós Pál készítette Karcagon.

Egy éve szívódott fel Bróker Marcsi

Ez is brókerügy volt, de nem olyan. Itt is milliárdok tűntek el, de nem úgy. Itt is rengeteg a károsult, de őket nem fogják megmenteni. Bróker Marcsi kalandjai napra pontosan egy éve kezdődtek el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való