Celeb vagyok, ments ki innen!

Aleska péppé verte Évát, majd legjobb barik lettek

rtl.hurtl.hu

2014. november 5. 21:30

Megvan az új közellenség, Molnár Andi 10 csillagos bátorságpróbájával vívta ki Aleska és Éva ellenszenvét. A két lány napközben még püfölte egymást, estére viszont összecimbiztek. Nyertes Zsuzsa fellélegezhetett, ő távozott ma a dzsungelből.

Isten haragja újfent lecsapott a celebekre, Nyertes Zsuzsa nehezen viselte, hogy mindene csurom víz. Könnycseppjei is duzzasztották a tábor vízszintjét, már előre rettegett a következő éjszakától. Bunyós Pityu szíve megesett rajta, átadta a helyét a színésznőnek, de Zsuzsának ott se volt jó. Reggel Zsuzsa kiborulása tovább fokozódott, Aleska és Éva közben pedig már a bokszra hangolódott. Évát Pákó hergelte, Aleskát Cooky bíztatta.  
 
Elérkezett a várva várt mérkőzés, összecsapott a békéscsabai cséphadaró és a komlói üstökös. A kék sarokba, csupa feketében érkezett Éva, a piros sarokba pedig pinkben Aleska. Balázs és Jani kommentálta az eseményeket, Pákó, a segédedző bíztatta Évát: „Szétvered a fejét ennek a kocsognek”. Éva erősen kezdett, Aleska inkább a védekezésre ment rá, aztán nekiindult ő is, mint egy targonca. A második menetben Éva egyből a földre került, valószínűleg megcsúszott a saját nyálán.



Éva többnyire a lábát használta, a második menet egyértelmű Aleska-fölénnyel zárult. A légtornász lány a szünetben sérelmezte, hogy Éva rugdosta. A harmadik meneten múlt minden. Méregették egymást, majd Aleska elindított egy utolsó támadást és egy jól irányzott ütéssel megnyerte 5:1 arányban a cicaharcot. Nézd meg itt, hogy püfölték egymást a lányok!



A boksz után Cooky köszönetet mondott Pityunak a felkészítésért, Éva és Pákó pedig a hazaúton megbeszélte, kiosztják Aleskát. Pákó megvádolta rugdosással, de benézte, mert saját védence kalimpált folyton a lábával. Éva gratulált a lánynak, de kikérte magának, hogy az arcát ütötte, amikor megbeszélték, hogy oda nem csapnak. Éva sunyinak és alattomosnak nevezte a lányt, mert ő persze tartotta magát a megbeszéltekhez: vigyázott Aleska „szétoperált fejére”. Éva azzal nyugtatta magát, ő sokkal menőbb, hogy megevett egy csomó férget, mint a „csücsöriszájú” bokszos. Balázsék nyugtázták: egy biztos, akivel Aleska találkozik, az nem marad veretlen.

Hogy ne legyen alapja a szexista vádaknak, a lányok fürdőzése után megnézhettük, hogyan tusol Pars Krisztián és Bunyós Pityu együtt. Hát így:



Molnár Andi és Cooky indult ezúttal bátorságpróbára. Balázsék először levetkőztették Andit, majd élve eltemették. Jöttek a patkányok, Cooky bíztatta: azok csak „kiskutyák”. A táborban közben Nyertes Zsuzsánál megint eltört a mécses, sajnálta Andit, min kell keresztül mennie. Andi küzdött az elemekkel, állatokkal, vízzel és a hosszú percekkel. Cooky csak mondta, mondta, végül Andi megszerezte az összes csillagot, kibírta 10 percig a föld alatt.



Mindenki nagyon büszke volt a táncoslányra, kivéve két embert. Éva és Aleska külön vonult és jól kibeszélték Andit. Éva szerint az ő bátorságpróbája sokkal durvább volt és bár Andi kedves, aranyos, de nem dzsungelkirálynőnek való. Mivel a két nagy ellenség ebben nagyon egyetértett, úgy tűnik, mostantól jó barátnők lesznek. Még Puskás Peti is szóba került, megtárgyalták azt is, milyen a fiú az ágyban.

Este szokás szerint Balázs és Jani bement a táborba és mielőtt közölték, hogy Nyertes Zsuzsának kell távoznia, megtudhattuk, Évának a pocakjával van egy kis problémája.
#Celeb vagyok, ments ki innen!#boksz#baukó éva#pákó#aleska diamond#bárdos andrás#bunyós pityu#cooky#hevesi kriszta#molnár andi#nyertes zsuzsa#pars krisztián#puskás-dallos peti

Címlapról ajánljuk