Celeb vagyok, ments ki innen!

Zimány Linda

rtl.hurtl.hu

2008. október 27. 8:58

a Cool TV műsorvezetője

- AMIKOR FELKÉRTEK A CELEB VAGYOK, MENTS KI INNEN! C. PRODUKCIÓBA, MENNYIT GONDOLKODTÁL AZON, HOGY BELEVÁGJ-E?

Az elején elég sokat tépelõdtem, sõt vissza is akartam mondani, mert elsõre nagyon ijesztõnek tûnt. Aztán tovább pörgettem a gondolataim: fiatal vagyok, egyszer élek, jó buli lesz! Így mondtam második nekifutás után igent rá.

- MI AZ AZ ELSÕDLEGES SZEMPONT, AMIÉRT IGENT MONDTÁL A FELKÉRÉSRE?

A kalandvágy. Kos vagyok, és már csak a horoszkópomból kifolyólag is érdekelnek azok a dolgok, ahol teljesíteni lehet, ami után fel lehet mutatni valamit.

- VOLTAK-E OLYANOK, AKIK HATÁROZOTTAN LE AKARTAK BESZÉLNI ERRÕL A „KÜLDETÉSRÕL”?

Anyukám eléggé visszahúzott volna, õ egyébként is igen aggódó típus. Azt mondogatta, hogy ez a kihívás nem feltétlen nekem való. A vicces az volt, hogy miután már rég aláírtam a szerzõdést, és anyukám látta a Celeb vagyok, ments ki innen! elsõ szériáját, még akkor is le akart beszélni. Szegény, biztos aggódni fog, amikor elkezdõdik a mûsor.

- AKARSZ-E EZZEL VALAKI(K)NEK BIZONYÍTANI?

Senkinek, más miatt soha nem csinálok semmit. Önmagamat szeretném kipróbálni, mások véleményére máskor sem szoktam adni.

- MIT VÁRSZ TÕLE, MIT HOZ MAJD KI BELÕLED AZ OTTANI ÉLET?

Ha jól sejtem, nagyjából mindenki arra számít, hogy elveszettnek érzem majd ott magam. De legyen erre ellenkezõ példa Horváth Éva, aki valósággal pofont adott a sztereotípiáknak! Pasi nem csinálta volna olyan bátorsággal végig a feladatokat, ahogyan õ tette! A tény, hogy ott nem sminkelhetjük magunkat… Hát Istenem! Nem ez a legfontosabb dolog a világon! Ott az számít majd, milyen csapatjátékosok vagyunk, mit tudunk feladni a büszkeségünkbõl, mennyire vagyunk bátrak, ergo mit teszünk meg azért, hogy a csapat ételt kapjon.

- MI AZ AZ EGY SZEMÉLYES TÁRGY, AMIT MAGADDAL VISZEL ARGENTÍNÁBA?

A hajkefém. Hiába tartozik az alapcsomagunkhoz egy fésû, én azzal nem sokra megyek, hiszen póthajjal van megtoldva a saját hajam, így a fésût maximum hátvakarásra használhatnám. Egyébként én nem pártolom a fotók, mint személyes tárgyak bevitelét a dzsungelbe – mihez is kezdenék ott velük??

- MIT GONDOLSZ, MI FOG A LEGJOBBAN HIÁNYOZNI AZ ITTHONI DOLGOK KÖZÜL?

Párom és kutyám nincs, azok nem. A szüleim hiánya azért nem aggaszt, mert többször elõfordult már, hogy nem találkoztunk pár hétig. Ami biztos, hogy hiányozni fog, az a mûsorvezetés. Ezt onnan tudom, hogy nemrég lebetegedtem, és muszáj volt otthon maradnom. Egy hét után már teljes õrületet éreztem, hiányzott a Cool TV. Emellett a telefonom, és az egyéb, napi mûszaki kütyüim biztosan.

- KIVEL FOGSZ SZERINTED NAGYON JÓL KIJÖNNI, ESETLEG ÖSSZEBARÁTKOZNI?

Mivel szerintem én eléggé nyitott lány vagyok, ezért szerintem nagyjából mindenkivel jól elleszek. Steiner Kristóf évek óta barátom, Tóth Gabival már volt egy közös kalandunk. Egyedül a Janics Natasa az, akivel idáig egyetlen egyszer találkoztam, viszont az elsõ benyomásom az õ esetében is pozitív volt. Enikõ esetében abban bízom, hogy tapasztaltabb, így ha szükség lesz rá, meg tud nyugtatni. Szõke abszolút jó fej, és hivatásos masszõr – ez még mindenképpen jól jöhet!

- KIVEL NEM FOGSZ SZERINTED KIJÖNNI?

Lakva ismerjük meg egymást – tartja a mondás, így az csak ott fog kiderülni, hogy ki milyen is valójában, és én hogyan fogom mindazt viselni.

- VAN-E VALAMILYEN FÓBIÁD, MITÕL FÉLSZ A LEGJOBBAN?

Van fóbiám, de természetesen nem árulom el, hogy mi az – a tendenciákat figyelve, a nézõk tutira olyan feladatra küldenének, amelyrõl tudják, iszonyodom tõle. Egyébként valószínûleg hasonló fóbiákkal küzdhetek, mint minden civilizációban élõ ember, akit lepottyantanak egy dzsungelbe.Az igazat megvallva, nagyon tudnék örülni egy fizikailag igénybevevõ bátorságpróbának, mint amit például Czene Attila csinált a vízesésen. De nem ijedek meg egy pók, vagy egy kígyó megfogásától sem: bár elsõre nem tûnik nagyon jópofának, de szerintem ez agyban dõl el. Az ember nézi egy darabig, aztán elõbb-utóbb csak megfogja! Viszont az adrenalint megmozgató dolgok számomra sokkal izgalmasabbak, igazi kihívás lenne például a magasban, egy függõ hídon átsétálni.

Címlapról ajánljuk