Celeb vagyok, ments ki innen!

Sütő Enikő

rtl.hurtl.hu

2008. október 27. 8:48

ex-modell, üzletasszony

- AMIKOR FELKÉRTEK A CELEB VAGYOK, MENTS KI INNEN! C. PRODUKCIÓBA, MENNYIT GONDOLKODTÁL AZON, HOGY BELEVÁGJ-E?

Rengeteget gondolkodtam! Nem az volt a fõ szempont, hogy találkoznom kell-e kígyókkal, vagy hogy kapunk-e elegendõ ételt, sokkal inkább az, hogy kikkel kell túlélnem. Azt szerettem volna, hogy Somával és Falusi Mariannal legyek egy csapatba, de engem a második szériára kértek fel. Így elkezdtem keresni a második csapatban is a hozzám illõ lelki társat. Amikor megtudtam, hogy Delhusa Gjon és Keleti Andi is jön, akkor tudtam nyugodt szívvel aláírni a szerzõdést. Õk mégiscsak korosztálybeliek, erre pedig véleményem szerint szükségem lesz ott.

- MI AZ AZ ELSÕDLEGES SZEMPONT, AMIÉRT IGENT MONDTÁL A FELKÉRÉSRE?

Lehet, hogy furcsán hangzik, de a félelmeim miatt mondtam igent. Állítólag, amitõl a legjobban félünk, azt kell leküzdenünk, nem pedig elmenekülnünk elõle. És mivel igyekszem eszerint élni, csak kacagtam, amikor felhívtak az ötlettel, és egyáltalán nem lepõdtem meg.

- VOLTAK-E OLYANOK, AKIK HATÁROZOTTAN LE AKARTAK BESZÉLNI ERRÕL A „KÜLDETÉSRÕL”?

Szinte csak ilyenek voltak! Aki ismer, az azt vallja, hogy a mûsor meghaladja a képességeimet. Féltenek. Én viszont úgy gondolom, a saját félelmeiket vetítették ki rám, én meg akarom állni a helyemet. Többeken éreztem azt is, hogy inkább õk mennének helyettem. Kérdezték azt is, hogy miért adom fel a kényelmet? Én pedig azt kérdem, miért ne adnám fel a novemberi hideget és városi szmogot egy érintetlen, meleg éghajlatú területért??

- AKARSZ-E EZZEL VALAKI(K)NEK BIZONYÍTANI?

Csakis magamnak, hiszen önmagammal vagyok elszámolásban. Persze, amiatt, hogy mások is látnak, talán kicsit jobban össze fogom szedni magam.

- MIT VÁRSZ TÕLE, MIT HOZ MAJD KI BELÕLED AZ OTTANI ÉLET?

Ott csend lesz, van idõnk az emberre, a belsõnkre koncentrálni. Már az is érdekes dolog, ha önmagadat tudod figyelni. Jöhet a „Jé, azt hittem, hogy erre képtelen lennék!” érzés, és ennek ellenkezõje is: „Azt gondoltam, ez menne nekem, de nem”. És miközben tanulmányozom önmagamat, nyílván a többi lakó is lát engem valamilyennek, no és persze otthon a nézõk is. Ezek pedig lehetnek egészen eltérõ vélemények.

- MI AZ AZ EGY SZEMÉLYES TÁRGY, AMIT MAGADDAL VISZEL ARGENTÍNÁBA?

Mindenképpen valamilyen szépészeti eszköz, mi más? Hajkefére, vagy szemceruzára gondoltam. De az is lehet, hogy egy füldugó lesz a befutó – mindenképpen egy hasznos eszközt szeretnék választani.

- MIT GONDOLSZ, MI FOG A LEGJOBBAN HIÁNYOZNI AZ ITTHONI DOLGOK KÖZÜL?

Mivel emberközpontú lény vagyok, mindenképpen a szeretetteim fognak hiányozni – azok, akik a legközelebb állnak hozzám. Õk viszont nagyon, ebben már most biztos vagyok. És lehet, az ágyam is…

- KIVEL FOGSZ SZERINTED NAGYON JÓL KIJÖNNI, ESETLEG ÖSSZEBARÁTKOZNI?

Remélem, hogy mindenkivel, és így kellemesen tölthetjük kint az idõt. Én vagyok a legidõsebb a lányok között, talán ez ad majd alkalmat arra, hogy tapasztalatommal mások segítségére legyek. Bizonyára kibújnak majd belõlem az anyai ösztönök. Egyébként pedig Delhusával leszek nyílván a legjobban, hiszen 30 éve ismerjük már egymást.

- KIVEL NEM FOGSZ SZERINTED KIJÖNNI?

A résztvevõk többségét nem ismerem. Önszántamból provokálni biztos nem fogok senkit… vagy nem ismerem jól magam??

- VAN-E VALAMILYEN FÓBIÁD, MITÕL FÉLSZ A LEGJOBBAN?

Rengeteg van! Félek a pókoktól, a hüllõktõl, a mélységtõl, a magasságtól, a sötétségtõl… Sorolhatnám jó sokáig! Szerintem az a fontos, hogy legyen mellettem egy lelki társ, akivel megoszthatom félelmeimet. És én is szeretném meghallgatni, megérteni másokat. Biztos vagyok benne, hogy lesznek elesett helyzetek, amikor nagyon fontos lesz valaki, akibe kapaszkodhatunk.

Címlapról ajánljuk