Celeb vagyok, ments ki innen!

Steiner Kristóf

rtl.hurtl.hu

2008. október 27. 8:46

műsorvezető, forgatókönyvíró

- AMIKOR FELKÉRTEK A CELEB VAGYOK, MENTS KI INNEN! C. PRODUKCIÓBA, MENNYIT GONDOLKODTÁL AZON, HOGY BELEVÁGJ-E?

Rengeteget, mert idõközben felkértek egy másik mûsorban történõ szereplésre is. Sok tépelõdés után a döntõ pont végül az volt, hogy az RTL Klub mûsora nem ütközik a film forgatásával, amelyet társ-forgatókönyvíróként jegyzek, így biztonságosabban vállalhattam el. Emellett nagyon megtetszett a mûsor koncepciója, láttam benne a fantáziát.

- MI AZ AZ ELSÕDLEGES SZEMPONT, AMIÉRT IGENT MONDTÁL A FELKÉRÉSRE?

Már ismertem a mûsort, hiszen imádom az angolszász tévés kultúrát, és az egyik kedvenc mûsorom volt – az Angolkák mellett – a Celeb vagyok, ments ki innen! Itt jött össze Jordan és Peter Andre, akik azóta is igazi tabloid-hõsök, úgy gondoltam: na, ez nekem is menni fog.

- VOLTAK-E OLYANOK, AKIK HATÁROZOTTAN LE AKARTAK BESZÉLNI ERRÕL A „KÜLDETÉSRÕL”?

Árpa Attilán kívül?... A párom nem örül annak, hogy ilyen sokáig „csonka család” lesznek majd a két kutyánkkal, Özgével és Chopával, de lebeszélni nem próbált, inkább csak sokat búslakodik emiatt. Szerencsére sikerült megbeszélnünk a dolgot, és megígértem neki, hogy az év maradék két többször elutazunk kettesben egy mini „nyaralásra”.

- AKARSZ-E EZZEL VALAKI(K)NEK BIZONYÍTANI?

A Rettsgés foka c. produkció után nagyon sokan mondták nekem, hogy „hát ezt nem hittem volna”. Sztereotípia, hogy ha valaki meleg, 60 kiló és szõke, az tutyimutyi málészájú kis kótyomfitty. Na ezt fogom én (ismét) megcáfolni!

- MIT VÁRSZ TÕLE, MIT HOZ MAJD KI BELÕLED AZ OTTANI ÉLET?

Szerintem közelebb kerülök önmagamhoz. Régóta szerettem volna a természet lágy ölén élni egy ideig, és megérteni, hogy ha lenõ a hajam, attól még teljes értékû emberi lény vagyok. Remélem képes leszek kellõ öniróniával szemlélni, hogy összenõ a szemöldököm, és kinõ a hónom alatt a szõr…

- MI AZ AZ EGY SZEMÉLYES TÁRGY, AMIT MAGADDAL VISZEL ARGENTÍNÁBA?

A plüss nyuszim, Amand. Annyi idõs, mint én, bejárta velem a világot, nélküle még soha nem hagytam el az országhatárt.

- MIT GONDOLSZ, MI FOG A LEGJOBBAN HIÁNYOZNI AZ ITTHONI DOLGOK KÖZÜL?

A szerelmem, Matan, a kutyusok, Özge és Chopa, és a családom, a barátaim. És persze a munkám: az írás. „Tárgyi” dolgok közül pedig a Menza Burger a kedvenc éttermembõl.

- KIVEL FOGSZ SZERINTED NAGYON JÓL KIJÖNNI, ESETLEG ÖSSZEBARÁTKOZNI?

Nyilvánvaló, hogy Zimány Lindával sülve-fõve együtt leszünk… szó szerint is ebben a melegben. Imádom õt, és szerintem igazi cinkostársak leszünk majd. Szõkék elõnyben!

- KIVEL NEM FOGSZ SZERINTED KIJÖNNI?

Hát… õszintén remélem, hogy Tóth Gabi nem fog hisztériás rohamokat kapni majd, és azt is, hogy Kinter Oszkár nem fog önnön szépségének teljében fürdeni egész nap, mert ezeket nehezen viselném…

- VAN-E VALAMILYEN FÓBIÁD, MITÕL FÉLSZ A LEGJOBBAN?

A ZÖLD MAMBA!!! Attól rettegek! Éjszakánként, ha Özge velem alszik, néha verejtékezve riadok fel. Ilyenkor azt hiszem a farkincájáról, hogy egy zöld mamba!

Címlapról ajánljuk