Celeb vagyok, ments ki innen!

Kinter Oszkár

rtl.hurtl.hu

2008. október 27. 8:39

A Cool TV műsorvezetője, modell

- AMIKOR FELKÉRTEK A CELEB VAGYOK, MENTS KI INNEN! C. PRODUKCIÓBA, MENNYIT GONDOLKODTÁL AZON, HOGY BELEVÁGJ-E?

Elõször nem tudtam, hogy mirõl van szó, azelõtt nem hallottam a mûsorról. Utána kellett néznem, hogy mi is ez valójában. Aztán szereztem egy DVD-t, amin az amerikai licensz volt. Miután ezt megnéztem, azután döntöttem úgy, hogy jó belevágok, hiszen annyira frankó kalandnak tûnik.

- MI AZ AZ ELSÕDLEGES SZEMPONT, AMIÉRT IGENT MONDTÁL A FELKÉRÉSRE?

A kaland, a kaland, a kaland. Sohasem voltam az argentin dzsungelben, pláne nem tartózkodtam ilyen körülmények között! Az õserdõ, a szabad ég alatt való alvás újabb élmények, amelyeket át kell élni.

- VOLTAK-E OLYANOK, AKIK HATÁROZOTTAN LE AKARTAK BESZÉLNI ERRÕL A „KÜLDETÉSRÕL”?

Nem, abszolút nem volt ilyen. Mindenki támogatta a döntésemet.

- AKARSZ-E EZZEL VALAKI(K)NEK BIZONYÍTANI?

Egyedül talán önmagam az, akinek bizonyítani akarok. Kíváncsi vagyok arra, hogy el tudom-e viselnie azokat a dolgokat, amik a hétköznapokban igen távol állnak tõlem. És persze izgat az is, hogy képes vagyok-e végrehajtani a rám ruházott feladatokat.

- MIT VÁRSZ TÕLE, MIT HOZ MAJD KI BELÕLED AZ OTTANI ÉLET?

Igyekszem ugyanannak a személynek megmaradni, mint aki bemegy oda. Csak bízni tudok abban, hogy az éhség, vagy a társaság nem változtat meg. Az lenne a legjobb, ha meg tudnék felelni saját elvárásaimnak.

- MI AZ AZ EGY SZEMÉLYES TÁRGY, AMIT MAGADDAL VISZEL ARGENTÍNÁBA?

Frizbin és labdán gondolkodom. Ez sok fejtörést okozott, hiszen nem egyszerû kérdés, hogy mi az, ami a 16 nap alatt nélkülözhetetlen lesz, és mondjuk még a figyelem lekötésére is alkalmas.

- MIT GONDOLSZ, MI FOG A LEGJOBBAN HIÁNYOZNI AZ ITTHONI DOLGOK KÖZÜL?

A visszarepülõ út… Nyílván hiányozni fognak a kommunikációs eszközök. Nálam a telefon központi tárgy: ezen keresztül tartom a kapcsolatot a családtagjaimmal, a barátaimmal, itt olvasom az e-mailjeimet stb. Ilyen módon úgy érzem, mintha félre kéne tennem magát a kommunikációt is.

- KIVEL FOGSZ SZERINTED NAGYON JÓL KIJÖNNI, ESETLEG ÖSSZEBARÁTKOZNI?

Nem tudom, kikkel lehetne ilyen rövid idõ alatt barátságot kötni. Nem beszélve arról, hogy kamerák elõtt vagyunk egész nappal és este, tehát maga a szituáció nem hiszem, hogy õszinte barátkozásra alkalmas.

- KIVEL NEM FOGSZ SZERINTED KIJÖNNI?

Nem tartok senkitõl. Nem hiszem, hogy vérre menõ konfliktusok lesznek, bár ki tudja...

- VAN-E VALAMILYEN FÓBIÁD, MITÕL FÉLSZ A LEGJOBBAN?

Nem tudok arról, hogy lenne bármilyen fóbiám, persze, egy pánikroham akármikor rájöhet az emberre. Nyílván nem rajongok a pókokért, vagy a kigyókért, de azt nem gondolom, hogy pánikrohamot kapnék tõlük.

Címlapról ajánljuk