Celeb vagyok, ments ki innen!

Delhusa Gjon

rtl.hurtl.hu

2008. október 27. 8:27

énekes

- AMIKOR FELKÉRTEK A CELEB VAGYOK, MENTS KI INNEN! C. PRODUKCIÓBA, MENNYIT GONDOLKODTÁL AZON, HOGY BELEVÁGJ-E?

Szerepeltem a Vacsoracsatában, amit nagyon szerettem, és amikor felkértek a Celeb vagyokba, úgy gondoltam, ez is jó móka lesz. Valahogy éreztem, hogy benne kell lennem! Láttam a kalandot magam elõtt, és vágytam rá, hogy teljesítsem.

- MI AZ AZ ELSÕDLEGES SZEMPONT, AMIÉRT IGENT MONDTÁL A FELKÉRÉSRE?

A fõ szempont, amit figyelembe vettem, hogy érhet-e egészség-károsodás. Bízom a produkcióban, és bízom abban, hogy nem meghalni visznek ki. Ha pedig nem ér maradandó egészség-károsodás, akkor nincs miért aggódnom. Nem is egy börtön ez, akkor miért ne mennék?

- VOLTAK-E OLYANOK, AKIK HATÁROZOTTAN LE AKARTAK BESZÉLNI ERRÕL A „KÜLDETÉSRÕL”?

Sokan, ha számolni szeretnék, az ismerõseim 80%-a õrült vállalkozásnak tartotta. Mondogatták, hogy ez veszélyes kihívás, és hogy nem vagyok már 20 éves, hogy csak úgy belevágjak. Aztán, amikor ennek ellenére is igen mondtam, elkezdtek heccelni, hogy kezdjek el leszokni a kajáról.

- AKARSZ-E EZZEL VALAKI(K)NEK BIZONYÍTANI?

Legjobb lenne saját magamnak: hogy jó egészségben vagyok, friss és fitt! Emellett szeretem a hátborzongató játékokat. Nekem ez egy próbatétel is: kiélezett, nyomott helyzetben milyen önuralmat tudok tanúsítani.

- MIT VÁRSZ TÕLE, MIT HOZ MAJD KI BELÕLED AZ OTTANI ÉLET?

Már most érzem, hogy felejthetetlen, igazi kalandos „nyaralás” lesz. Biztos hiányozni fog az itthon, de egyébként is sokat utazom. Amitõl kicsit tartok, az a 10 celeb összezártsága, és ezzel együtt összeférhetõsége vagy összeférhetetlensége. Egy mindenkiért, mindenki egyért? És persze aggódom, hogy mi lesz, ha számunkra eddig nem látott állatokkal akadunk össze…

- MI AZ AZ EGY SZEMÉLYES TÁRGY, AMIT MAGADDAL VISZEL ARGENTÍNÁBA?

A gyûrûm, aki egy indiai mestert ábrázol. Rendszeresen járok egy dél-indiai kolostorba, ahol találkozhatom a mester tanításaival. Az India Ház elnökasszonyától kaptam ajándékba erre a pillanatra, így még elutazásom elõtt elkezdtem próbálgatni.

- MIT GONDOLSZ, MI FOG A LEGJOBBAN HIÁNYOZNI AZ ITTHONI DOLGOK KÖZÜL?

Attól tartok, hogy a pihenés. A hideg víz, vagy az esõ nem zavar, hiszen én kora tavasztól késõ õszig természetben vagyok, és legtöbbször motorozom.

- KIVEL FOGSZ SZERINTED NAGYON JÓL KIJÖNNI, ESETLEG ÖSSZEBARÁTKOZNI?

A celebek közül csak Sütõ Enikõt ismerem, õt viszont évtizedek óta.

- KIVEL NEM FOGSZ SZERINTED KIJÖNNI?

Egyelõre el sem tudom képzelni, hogy valakivel ne tudjak kijönni. Persze, ha mondjuk éhesek leszünk, így feszült idegállapotban is, az kihathat a viszonyokra.

- VAN-E VALAMILYEN FÓBIÁD, MITÕL FÉLSZ A LEGJOBBAN?

Nincs. Egy jaguártól elképzelhetõ, hogy megijednék, ha hirtelen elém kerülne, de megfelelõ energetizálással talán vele is lehetne valamit kezdeni. Tarantulát viszont már engedtek végig a karomon, sõt a fejemen is, ki lehet bírni. Egyébként indulás elõtt felvettem a kapcsolatot az Argentin Nagykövetséggel, hogy tájékozódjak, milyen állatokkal találkozhatom ott, melyek ártalmasak, vagy éppen ehetõek.

Címlapról ajánljuk