Celeb vagyok, ments ki innen!

Game over for Győzi

rtl.hurtl.hu

2008. október 21. 8:20

Tegnapelőtt még teljes fizikai képtelenségnek tartotta, hogy ő maga Gáspár Győzősége a finis előtt bármi szín alatt elhagyja a tábort. Ma mégis bekövetkezett aminek be kellett, Ti úgy döntöttetek, hogy mindenki Győzikéjének jobb lesz otthon Bejja asszonnyal és a lányaival, mint a dzsungel királyának trónján csücsülve!

Ő pedig, ahogyan azt mindenki várta, a távozásából is kihozta a maximumot. Bár most elmaradtak a megszokott könnyek, volt azért másféle dráma. Nagy boldogság, keresztcsókolgatás, hálaadás a jóistennek és nem mellékesen az RTL Klub-nak, na meg persze Nektek, kedves szavazó barátai(m), akik eddig eljuttattátok őt és hozzájárultatok, hogy egy életre szóló élményt szerezzen. Magának. Na meg valamilyen szinten nekünk is. Kérdés persze, hogy milyet. Ő a fórumok legmegosztóbb személyisége, lehet szidni, szeretni vagy éppen utálni, de tény, hogy ő egy jelenség. Különben a kutya sem beszélne róla és a műsorát is már réges-régen levették volna a képernyőről. De nézik azt elég sokan, és még annál is többen letagadják. Győzi számára a szereplésnek itt egyelőre vége, viszlát Argentína, a show otthon folytatódik tovább!
Szóval már csak négyen vannak. Három a kislány, mondhatnám, ha nem lenne ott Benkő is még. Dánielünk, nem tudni, hogy a malaccal való törődésnek vagy férfiassága mutogatásának és gyakori emlegetésének köszönhetően, még mindig versenyben van. A Mamagésa nagy rajongója viszont jobban teszi, ha kibírja, hogy két napig nyugton marad, különben legféltettebb szerve nélkül lesz kénytelen távozni a dzsungelből. Ne adja neki a gondviselés, hogy bármelyik hernyólányra – ahogy Évi és Heni hívják magukat – rámozduljon. Azt sem igen hinném, hogy Falusi Marinál viszonzásra találnának az érzelmei! Szóval a kígyó maradjon a helyén Dániel, és akkor lehet még esély! Persze csak a királyságra, nem másra!  Már csak 2 nap és kiderül!

Címlapról ajánljuk