Celeb vagyok, ments ki innen!

Szabadítsátok ki Markot!

rtl.hurtl.hu

2008. október 19. 14:38

Így szólhatott volna tegnap a felhívásom, ha tisztem lenne, hogy szolid véleményformálás mellett a szavazás alakulását is befolyásoljam. De nem az.

A döntés a Tiétek és Ti Bárdosi Sanyit küldtétek haza, aki ezen legalább annyira meglepődött, mint Mark azon, hogy maradnia kell. Akár egy napot is. Aztán ma megtört a jég, elállt az eső, kisütött a nap, Mark pedig hazatérhetett. Anyukája, barátai és nem mellékesen a saját örömére. Mert hát kaland volt ez a javából, életre szóló élmény, de elég volt. Sokan amúgy sem gondolták volna, hogy „ments meg szerelem” Mark ennyi ideig kibírja. Bizonyított a kétkedőknek és magának is. 13 nap, 13 éjszaka, jó néhány kincsvadászat és egy bátorságpróba. Mark olyan volt, amilyen a való világban is lehet. Nem feltétlenül hangadó, de nem is hangember, egy csendes, vidám, fiatal srác, aki tudja, hogy még sokat kell tanulnia, de az alapján, amit tud, véleményt formál és kiáll az igazáért. Nem hallatta sokat a hangját, de ha csillagokat kellett szerezni, akkor a megmondó embereket szégyenbe hozó eredményeket mutatott. Szép volt Mark! Jó utat haza!
Nem tudni, hogy Mark szabadulása hozott-e fényt az argentin nyárba vagy Soma és Győzike hitgyülekezetre hajazó tegnapi lefekvés előtti imája, de tény, ami tény, kétnapi folyamatos vízáradat után ma délutánra végre kisütött a nap! Ilyen időben minden más. Előjött az elveszettnek hitt pozitív hozzáállásom, az, amikor az apró dolgokban meglátom a szépet. Ültem egy kameradobozon a bátorságpróba helyszínén, néztem a felvétel előtt nyüzsgő embereket és belefelejtkeztem a naplementébe. Aztán megtört a varázs, oda lett az erdő csendje, megérkezett ugyanis Győzike!

Ethel
Argentína, 2008. 10.18. 20 óra 34 perc

Címlapról ajánljuk