Celeb vagyok, ments ki innen!

A víz az úr

rtl.hurtl.hu

2008. október 18. 18:53

Megint esik. Nem csöpög, szakad. Igazi függönyszerű eső, amilyet otthon még nem nagyon láttam. Jót tesz egyébként a földnek, nincs akkora por és a levegő és a növényzet is felfrissült végre, de közlekedni nagyon nehézkesen lehet.

A celebek is takaréklángon mozognak, nem akkora a lelkesedés, mint amikor napfürdőzni és pancsikolni lehet egész nap. Ezt az időjárást talán csak Vili élvezi, de ő nagyon. A tegnapi oktató délután után ma egész nap hempergőzött a sárban, Benkőt kísérte fürödni, majd Markkal indultak a „ki tudja magasabbra tartani az orrát” versenyszámban! Malacunknak minden oka meg volt az örömre, hiszen a legnagyobb ellenlábasa, aki megközelítőleg másfél naponta Győzivel karöltve az életére akart törni, majd elhagyta a tábort. Bárdosi Sanyi sokak, és nem mellesleg önmaga megdöbbenésére, ma kiesett a versenyből. Ő, akinek erdőt rengető hangja, a vadállatokat puszta kézzel leteríteni képes alkata már megelőlegezte számára a dzsungel királyának trónját, most mégis idő előtt tér haza. Hogy ez a Benkővel való folyamatos konfrontálódásnak vagy az állatvédők „Mentsük meg Vilmost Klub”-ja által kezdeményezett intenzív sms hadjáratnak köszönhető-e, az már soha nem derül ki! Sándorunk tehát, úton van haza, ahol első dolga lesz szerintem, hogy egy jót egyen. Elmondása szerint, a kaja volt az egyetlen, ami hiányzott neki, anélkül még simán elkaristolt volna akár hetekig is.
Igaza van, enni kell, sőt nem is, enni jó, ha van mit! Nekünk végre ma volt. Több mint két hét marhahús-mérgezés közeli állapot után, két csodálatos kezű kollegina krumplit pucolt, tojást főzött és kolbászt karikázott, hogy estére egy olyan hihetetlen rakott krumplit rittyentsen össze, amit komolyan mondom, majdnem megkönnyeztünk! Remek volt. Ha holnapra az eső is eláll, akkor nem csak a nézettség fog felfelé ívelni, de a kedvünk is. Szurkoljatok!

Ethel

Címlapról ajánljuk