Celeb vagyok, ments ki innen!

Nem félti Bárdosi Sanyit a barátnője

rtl.hurtl.hu

2008. október 14. 17:16

Ki gondolta volna, hogy erős olimpiai bajnokunk nem veti meg a csúszómászó, ízeltlábú bogarakat?

Sándor barátnője, Nyíri Orsolya a délutáni dzsungelpartiban elmondta, kedvese thaiföldi nyaralásuk során a szöcskétől kezdve a kukacig már mindent megkóstolt. És míg őt a hányinger kerülgette, addig szerelme csak jóízűen falatozgatta az undorítóbbnál undorítóbb bogarakat.

– Szerinte az ízeltlábúaknak ropi íze van. Én nem tudom, még nem kóstoltam meg – mesélte Orsolya, Sándor barátnője a Dzsungelpartiban Lilunak.

A népszerű birkózó kedvese a Délutáni dzsungelpartiban még azt is elárulta, hogy számára egy cseppet sem volt meglepő párja és Benkő Dániel konfliktusa, mivel Sándor sosem kedvelte a lantművészt. Annak azonban örül, hogy a kettőjük vitája még nem fajult el tettlegességig.

– Mielőtt elindult megkértem, ha bárkivel konfliktusba keveredik, először számoljon el tízig, és csak aztán adjon hangot a véleményének.

Ám úgy látszik, ez Sándornak nem sikerült. A hétfői adásban nála is kiborult a bili, és Győzővel karöltve Dánielnek esett, igaz csak szóban, azonban ez elegendő volt ahhoz, hogy a dzsungelben olyan konfliktushelyzet alakuljon ki, amire senki sem számított. A két kemény legény nyomdafestéket nem tűrő hangnemben beszélt a 62 éves Dániellel, amin nemcsak a csapattársak, de a Dzsungelparti nézői is megbotránkoztak.

– Tudom, hogy apukám is hibás, és hogy sokszor maga provokálja a konfliktusokat, de Sándornak akkor sem kellett volna ilyen hangnemben beszélni vele. Szerintem, ha másért nem is, de a kora miatt igazán megadhatná neki a tiszteletet – mondta Dániel lánya, Benkő Dalma.

Hogy mi lesz a dzsungellakó celebekkel, és hogy meg tudják-e oldani a problémákat, az kedd este 19.05-kor kiderül az RTL Klubon!

Címlapról ajánljuk