Celeb vagyok, ments ki innen!

Összecsaptak a showmanek a dzsungelben!

rtl.hurtl.hu

2008. október 13. 17:36

Győző Benkő Dánielt, Benkő pedig Bárdosi Sanyit provokálja folyamatosan.


Nem lehet tudni, Győző és Benkő taktikából vagy indulatból hajtja-e végre tetteit a táborban, de az biztos, hogy a közöttük lévő ellentét egyre élesedik. A konfliktus többnyire egyoldalúan nyilvánul meg, Győző kiabál, minősíthetetlen hangnemben beszél, míg Dániel többnyire nyugodtan tűri, vagy higgadt hangon, intelligensen vág vissza a provokátornak. Míg az első napokban a lantművészen rökönyödött meg a fél ország, addig a vasárnap esti adásban Győző húzta ki annyira a gyufát, hogy a nézők gyorsan el is küldték bátorságpróbára.

– Az előző adásban Győzi finoman szólva nem mondott igazat arról, hogy Dániel mit tett hozzá a kincsvadászathoz – mondta Lilu a Délutányi dzsungelpartiban, amire a három szóban forgó celeb legjobb barátai reagáltak.

– Pofátlanul hazudott! – vágta rá Benkő barátja, Kovács Attila azonnal, akit mélyen felháborítottak az események. A kincsvadászatra ugyanis a Gáspár-Benkő párost küldték legutóbb, és míg Dániel rakta össze a rejtvényt és találta meg a láda kulcsát, a hőzöngő Győzike a táborban már azt ordítozta, hogy Benkő nem csinált semmit. A furcsa viselkedéséről híres lantos pedig meghagyta ebben a hitben a többieket.

– Szerintem Győzi nem arra a részére gondolt a vadászatnak, amikor ki kellett rakni a puzzle-t, hanem a láda cipelésére, ami alól kihúzta magát Benkő – védte meg barátját Burai Tamás.

A torzsalkodó celebek barátai is kis híján egymásnak estek a stúdióban, mert mindegyikük maximálisan egyetért a cimborájával. Nem volt ezzel másképp Nagy Zoltán sem, aki Bárdosi Sanyi mellett emelt szót. Szerinte a birkozó előbb-utóbb kiereszti indulatait Dánielre.

– Nekem sem szimpatikus Benkő, lehet, hogy magasabb az IQ-ja, mint a többieknek, de engem akkor is irritál – robbant ki a vita hevében Zoltán.

A tábor hatodik napjára már igencsak forrnak az indulatok, olyannyira, hogy a konfliktuskerülő Czene Attila is kikérte magának azt a hangnemet, amit Benkővel szemben enged meg magának Bárdosi és Győző. Hogy mi lesz a vége az „össztűznek”, és hogy miként viseli második bátorságpróbáját a roma showman, az kiderül hétfőn 19 óra
5 perckor a Celeb vagyok, ments ki innen! nyolcadik adásából az RTL Klub
on!

Címlapról ajánljuk