Celeb vagyok, ments ki innen!

Október 13.-i adás (8.) - Lesz-e malacpecsenye?

rtl.hurtl.hu

2008. október 13. 20:48

Újabb hosszú napon vannak túl a dzsungel mélyén sínylődő celebek. A társaság férfi tagjai egyre inkább intoleránsak egymással.

Győzike és Bárdosi Sanyi egy húron pendülnek viszont a lant kiváló mesterével sehogyan sem találják a közös hangot. Sanyi nem is rejti véka alá érzelmeit, őserdei stílusban tudatta a Benkő Úrral a fenntartásait. Győző a lehető legkevesebb csillagot szerezte, így bizony vacsorára nem sok minden jutott a tányérokba egészen pontosan egy darab répa, egy szem narancs és körülbelül 10 dekányi húscafat mindez tíz emberre.
A délután nagyon kellemesen telt, mert Mariann legendás zenekarra a Pa-dö-dö idén ünnepli alapításának huszadik évfordulóját, így sztárjaink rögtönzött remixekkel elevenítették fel a slágereket.
A vendég malac körül pezsegnek az indulatok, hiszen vannak, akik mindenáron egy jó disznótorosra vágynak, míg mások inkább kedvencükként babusgatják. A vacsoránál újabb probléma merült fel, ezúttal Czene Attila érezte úgy, hogy a közösség egyes tagjai nem respektálják kellően a kívánalmait.

Címlapról ajánljuk