Celeb vagyok, ments ki innen!

Október 11-i adás (6.) - Disznóságok

rtl.hurtl.hu

2008. október 11. 19:37

A tábor lakóinál komoly problémát jelent a higiénia megtartása, illetve egyre nagyobb hangsúly kerül az árnyékszék tisztántartására. Ezen a napon Benkő Dániel feladata volt rendbentartani a wc-t, és őt – meglepő módon - egyáltalán nem zavarta, hogy mások után kell takarítania. A lantművész persze nem vitte túlzásba a dolgot, így munkája hagyott némi kívánnivalót maga után.
Somáé lett a tábor főnöki posztja, parancsnokságát önmagához híven szeánsszal kezdte, és bár Mama Gésa építő jelleggel hívta közös meditációra társait, ötlete nem aratott osztatlan sikert.
Horváth Éva Bátorságpróbájával egyidőben a tábor új lakóval, egy malaccal bővült.

Az állat érkezése fölkorbácsolta az indulatokat, többekben fölmerült az is, hogy levágják a kismalacot. A csapat két részre szakadt: egyesek – mint például Benkő Dániel, vagy Horváth Éva - sajnálták a fiatal disznót, mások inkább jól akartak lakni. Gáspár Győzőben vadul buzogott a hentes vér, ő volt a leghangosabb szószólója annak, hogy a malacot levágják. Mark, a hazai tinibálvány, és általában a csapat férfitagjai a reális, a nők pedig az érzelmi oldaláról közelítették meg a kérdést. Hogy mi lett a malac sorsa, arról vasárnap tudhatnak meg többet.
A kincsvadászat résztvevői ezúttal Mark, Soma és Patrícia voltak. Ügyességi gyakorlatukat, melyben vízfolyásoknak kellett útját állniuk, sikeresen teljesítették, de a ládát sajnos most sem sikerült kinyitniuk.

A következő Bátorságpróbára Mark megy, segítői Soma és Bárdosi Sándor lesznek majd.

A Celeb vagyok, ments ki innen holnap is folytatódik, nézzenek minket!

Címlapról ajánljuk