Celeb vagyok, ments ki innen!

Szeretjük vagy utáljuk Benkő Dánielt?

rtl.hurtl.hu

2008. október 9. 17:22

A celebeknél lassan betelik a pohár, a barátok szerint viszont direkt provokál.


Bár még csak négy napja élnek összezárva a celebek a dzsungelben, máris élesen kilóg a sorból Benkő Dániel. Összeveszett már Bárdosi Sanyival, és nincs olyan táborlakó, aki pozitívan viszonyulna a lantművészhez. Ezen valószínűleg a reggeli maszturbálás sem segített (amit a délutáni adásban brácsázásként emlegettek), melyből szerencsére csak a takaró alatti ugrálás látszott.

A nézők sem kímélik Dánielt, a csütörtöki élő adásban ő fog bátorságpróbára menni, aminek Sanyi és Győző olyan látványosan örült, hogy még nótára is fakadtak, és egymásba kapaszkodva táncoltak. A Délutáni dzsungelparti Liluval csütörtöki adásában vendégül láttak három nőt, akik közelről ismerik a meztelenkedő lantost.

– Dani nem bírja ki, hogy ne rá figyeljenek, szerintem csak imitálta a "brácsázást" – mondta Lilunak Benkő egyik legjobb barátja, Rádai Réka. – Őt egyébként nem érdekli, hogy ki mit gondol róla, ezt azért csinálta, hogy róla beszéljenek.

A lányok azt is elmondták, hogy Dani az egyik legjobb ember, akit ismernek, és ezt nem tudhatják a celebek, mert nem személyesen ismerik őt. Lilu szerette volna próbára tenni, mit tesz meg barátjáért Pálos Zsuzsa színművésznő, valamint Dani két táncosa, Rádai Réka és Nagy Renáta.

A barátok próbatétele alatt ki kellett menteniük Benkő fényképét egy csőből, amelyben veszélyes vagy visszataszító állatok lapultak, mint például kígyó, béka, egér vagy varánusz. Utóbbi egy akvárium alján húzódott. A jóbarátok azonban nem voltak restek, Pálos Zsuzsa megfogta a békát, kivette, majd az üres csőből előhúzta a csillagra ragasztott Benkő Dániel fotót. De az ifjú táncoslányok sem riadtak meg a kígyótól, az egerektől és a varánusztól. Hogy Benkő Dani is ilyen bátor lesz-e, az a csütörtök esti Celeb vagyok, ments ki innen!-ből kiderül 19 óra 5 perckor az RTL Klubon!

Címlapról ajánljuk