Celeb vagyok, ments ki innen!

Győzi nem teljesíti a feladatot?

rtl.hurtl.hu

2008. október 7. 13:47

Virág egyfolytában sír apja után, aki bátorságpróbára készül.

Gáspár Győző az első, akinek bátorságpróbán kell részt vennie az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. A nézők úgy döntöttek, hogy a showman teljesítsen egy feladatot, hogy a csapat élelemhez jusson: az ételt jelentő csillagokat békák és kígyók közül kell kihalásznia.

- Láttam az első adást, nagyon jó volt, de annak egyáltalán nem örültem, hogy bekövetkezett, amitől tartottam: a nézők Győzőt választották – kezdte felesége, Bea asszony. – Miért nem egy olyan embert, aki sokkal bátrabb? Szerintem nem fogja teljesíteni a feladatot, én sem tenném. Annyira még nem éhes a csapat, úgyhogy szerintem, ahogy meglátja az első csúszómászót, befejezi, ebben biztos vagyok.

Az asszony elárulta, hogy Virág egyfolytában sír az apukája után.

- Tegnap imádkozni kellett apáért, hogy jöjjön haza és ne haljon meg – mesélte Bea.

Keleti Andrea a Celeb vagyok, ments ki innen! második részében küzd majd a természettel. Addig is nagy érdeklődéssel figyeli, hogyan boldogul az első csapat.

- Amikor felkértek, hogy vegyek részt a műsorban, nem a kígyók-békák, bogarak miatt gondolkodtam, hanem a család miatt, de végül sikerült megoldást találni, úgyhogy utazom – mondta az RTL Bulvárnak. – Egyébként szeretem a nomád környezetet, sokat táborozunk, és nem félek az összezártságtól sem. Tegnap láttam, hogy le kellett ereszkedniük a vízesésen. Mivel a lányom jár falat mászni, ha időm engedi, elmegyek majd vele, hogy a hasonló feladatokra gyakoroljak.

Andi azt mondja, valahogy sejtette, hogy az első bátorságpróbát Győzikének kell kiállnia.

- Láttam anno a Rettegés Fokában, amikor patkányok közé kellett volna másznianem vállalta be. Most úgy gondolom, hogy ez alkalommal is megfutamodik, lesz sírás-rívás, és a csapat nem kap enni. De még az elején járnak, talán belefér… És az is lehet, hogy végül megcsinálja!

Címlapról ajánljuk