Celeb vagyok, ments ki innen!

A szabad ég alatt

rtl.hurtl.hu

2008. október 7. 10:13

Celebjeink túl vannak az első táborban töltött éjszakán! Nem igazán voltak virgoncak, ami jól belegondolva teljesen érthető! Hiszen melyikünk hálószobájába vezet az út egy vízesésen leereszkedve a dzsungelen át?!

Ez már nem a pihepuha ötcsillagos kényelem, hanem a rideg valóság, ami bizony több héten át vár rájuk! A komfortfokozat csökkenése mellett többek között meg kell küzdeniük a különféle rovarok közelségével, a megszokott tisztálkodó eszközeik hiányával, az ételek egyhangúságával és a hideggel! Mindezek közül a legutóbbi az, ami már az elmúlt éjjel is nagyon zavarta őket az alvásban, negyed óránként ébredtek arra, hogy bizony el tudnának viselni egy kis fűtést! Mi személy szerint nem a szabad ég alatt hajtjuk álomra a fejünket, de a stábszálláson olyan hangos a fűtés, hogy dönthetünk, vagy, bekapcsoljuk vagy alszunk! Mondjuk, nálunk nem mindenkinek a szobatársa horkol úgy, mint Falusi Mari! De hát ő mindenkit figyelmeztetett előre! Ami a piperecuccokat illeti, a legtalálékonyabbnak Patrícia bizonyult, aki a szemhéjpúderét hamuval helyettesítve sminkelte magát. Egy igazi nő, a dzsungelben is nő! Ő pedig láthatólag egy valódi Cosmo-csaj! Évi és Heni se nagyon maradnak le tőle, folyamatosan csekkolják magukat felváltva az egyetlen fakeretes kistükörben!
A rizs és a bab egyelőre elegendőnek bizonyult, egyetlen nap alatt még alkalmuk sem nyílt, hogy megunják! Erre majd térjünk vissza 5-6 nap után! Mondjuk nem mindenki olyan válogatós, mint én. Persze csak otthon! Anyukám, ha tudná, hogy a tiltólistára helyezett marhahúst, amit csak a gulyáslevesben voltam hajlandó magamhoz venni, most éjjel nappal minden formában megeszem! Tehát a kaja talán nem lenne gond, nade hogy én esetleg hangyákkal osszam meg a hálózsákomat!
Hőseink erre minden esélyük megvan, de egyelőre jól bírják a megpróbáltatásokat.
Meglátjuk, mi lesz, ha jönnek a bátorságpróbák!

Ethel
Argentína, 2008.10.07. 21:00

Címlapról ajánljuk