Celeb vagyok, ments ki innen!

Nagy utazás

rtl.hurtl.hu

2008. október 3. 9:03

19 óra, 2 átszállás, 1 reggeli, 1 vacsora és 2 uzsonnaszerű. Ennyit számokban.

Na jó még néhány: 20 éves koromban repültem először, amikor is valami meghibásodás történt a TunisAir (azt hiszem, így hívták) charter járatával és 12 órát (igen fél napot!) dekkoltunk a reptéren, mire végre sikerült felszállni! Mondanom se kell, hogy addigra már a hosszú várakozástól és a fáradtságtól izgulni sem volt erőm! Szerencsésebb volt nálam Dér Heni, aki mostani Argentínába utazásakor lépte át a tűzkeresztséget! Ha nem mondja, fel se tűnik senkinek! Főleg, mivel a második átszállásnál a rutinos repkedők magabiztosságával méltatlankodott a brazil belföldi járat kicsiny méretén!

Jó kis csapat, szépen együtt – fotóskollégám és a 10 „kimentendő celeb” -, mint egy rendes iskolai osztály vonultunk egyik kaputól a másikig mindegyik reptéren, amire közel 20 óra utazás után egy óceánt átszelve megérkeztünk Argentínába. Nem semmi! Ha belegondolok, hogy kedd este még az irodában voltam, másfél nappal később pedig már itt ülök egy másik kontinensen egy szállodában, azután, hogy pár órája még Benkő Dániel rugdosta az ülésemet a München-Sao Paolo járaton, miközben diszkréten próbált egyik oldaláról a másikra fordulni. Hosszú is volt az a 12 és fél óra! Ha pontos akarok lenni, akkor 12 óra 40 perc! Kis takaró, kis párna, kis gyors vacsora, majd kóma. Szó szerint. Ha jól számoltam álomba merülésem után háromszor riadtam fel és minden alkalommal lehetőségem nyílt különböző filmekbe betekintést nyerni. Minden alkalommal körülbelül 3 perc erejéig. Egyszer Eddie Murphy füléből potyogtak ki emberek, aztán George Clooney és René Zellweger tűnt fel a színen, a reggeli előtt közvetlenül pedig maga Harrison Ford ereszkedett egy szál liánon egyenest egy dzsipbe! A filmek felismerői, azaz helyes megfejtőink között kandírozott ízeltlábúakat sorsolunk ki. Majd valamikor!


Lényeg, a lényeg itt vagyunk, és itt vannak ők is mind a 10en! Celebek ők a javából, akik bevállalták, hogy a kényelmes otthonuktól távol, az őserdőbe költözve szembenéznek az eddigi lehetőségeiktől merőben eltérő kihívással! Most még mindannyian egy luxusszálloda kényelmét élvezzük, azonban nemsokára ennek vége szakad! Mi csatlakozunk a stáb többi tagjához, ők pedig beköltöznek az igazi nagybetűs Dzsungelbe! Mindenre el vannak szánva és várják a kalandot, ami minden bizonnyal életük egyik legnagyobb élménye lesz! Biztos vagyok benne, hogy a miénk is. Sőt a tévé képernyőjén keresztül a Tiétek is lehet, ha minden este velünk nézitek! Nem kell már sokáig várni!

Ethel

Címlapról ajánljuk