Celeb vagyok, ments ki innen!

Mire vállalkoztak sztárjaink?

rtl.hurtl.hu

2008. október 3. 13:01

Olvasd el a Celeb vagyok, ments ki innen! szabálykönyvét, és tudj meg mindent a showról!

Tíz ismert ember önként vállalta, hogy minden luxustól megfosztva, a lehető legegyszerűbb körülmények között eltölt a dzsungelben 17 napot egy a számukra kialakított táborban. Tíz napig egészen biztos, hogy minden résztvevő élvezheti az argentin dzsungel vendégszeretetét. A show hátralévő 7 napjának mindegyikén egy résztvevő a nézők szavazatai alapján elhagyja a tábort. Vállalkozó szellemű hírességeink: Soma, Falusi Mariann, Dér Heni, Szabó Patrícia, Horváth Éva, Gáspár Győző, Benkő Dániel, Czene Attila, Márk és Bárdosi Sándor.

A nézők szavazata döntő befolyással bír a műsor alakulását illetően. A tábori életet 17 napon keresztül két programpont határozza meg: a Bátorság Próba és a Kincsvadászat. A nézők az első 10 napon arról dönthetnek, hogy ki legyen a Bátorság Próba résztvevője, a hátralévő 7 nap mindegyikén egy résztvevő a nézők szavazatai alapján elhagyja a tábort. Az utolsó napon a bennmaradt három táborlakó közül megint csak a nézők döntik majd el, hogy ki legyen a Dzsungel Királya/Királynője, azaz ki nyerje meg a Celeb vagyok, ments ki innen! című show-műsort.

Bátorságpróba:


Minden egyes Bátorságpróba célja az, hogy a feladat teljesítése során a játékos összegyűjtsön lehetőleg annyi csillagot, amennyit csak lehet. Minden egyes csillag egy fejadagnyi ételt szimbolizál. A nap végén a táborlakók annyi fejadagot kapnak, amennyi csillagot a játékban résztvevő összegyűjtött.

Kincsvadászat:

A Kincsvadászaton mindig két játékos vesz részt. A játék célja egy nagy láda megtalálása. Ha ez sikerül, a játékosoknak a táborba kell cipelniük, ahol a többiekkel együtt nyithatják ki. A láda további titkokat rejt. Amennyiben sikerül ezeket megfejteni, úgy a táborlakók értékes luxuscikkekkel gazdagodnak.

Viszontagságok a dzsungelben:

A Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungeltábora Argentína esőerdeinek mélyén van kialakítva. Fel kell készülni az időjárás viszontagságaira, a dzsungel állatvilágának jelenlétére. Argentínában októberben tavasz van. Ez rendszerint 20-35 oC közötti átlaghőmérsékletet jelent. Az időjárás változó, meleg, meglehetősen párás és esős is lehet.

Minden híresség számára biztosított az ágy hálózsákkal, sátor viszont nincs, így a szabad ég alatt kell álomra hajtaniuk fejüket. Van tűzhely, toalett, mosakodási lehetőség, sőt a fürdést sem kell hanyagolniuk, de melegvízre nem számíthatnak. A show során, a fehérneműt leszámítva azt kell hordaniuk, amit a műsor készítőitől kapnak. A Bátorságpróba során megnyert ételmennyiséget nyersen kapják meg, így azt el kell készíteniük. A táborban a víz korlátlan mennyiségben áll rendelkezésre, azonban felhasználás előtt fel kell forralniuk. Az élet barátságosabbá tétele érdekében módjuk van magukkal vinni egy fontos személyes tárgyat, kabalát.

Talán a legnehezebb szabály, hogy sztárjainknak tudomásul kell venniük, hogy nem kommunikálhatnak a külvilággal.

Hogy ki hogyan boldogul a dzsungelben, az hamarosan kiderül, hiszen október 6-án kezdetét veszi a nagy megmérettetés. Minden este hétkor élőben jelentkeznek be hírességeink, délután fél ötkor pedig Lilu szolgál kulisszatitkokkal a budapesti stúdióból. Nézd minden nap a Celeb vagyok, ments ki innen!-t, és szavazz a Dzsungel Királyára/Királynőjére!

A műsorról a legfrissebb híreket a show weboldalán találod, ahol egy igazi benfenntes, Ethel blogját is olvashatod, aki egyenesen Argentínából tudósít a legizgalmasabb eseményekről!

Melléklet 1. 2007.10.07.

Gáspár Győző védettséget élvez, ezért a rá küldött SMS-ek vagy telefonon leadott szavazatok ellenére sem küldhető ma újra bátorságpróbára.

Címlapról ajánljuk