Celeb vagyok, ments ki innen!

Benkő a gyomrát is szoktatta

rtl.hurtl.hu

2008. október 3. 9:08

A lantművész nem csupán a testét edzette a nagy kalandra.

Benkő Dániel nekivágott a dzsungelnek. A lantművész már hónapokkal ezelőtt megkezdte a felkészülést a nagy túlélő showra. Dániel nem csak dalokat komponált, hanem megpróbálta testét is felkészíteni a nagy kalandra.

- Futok mindennap, én így készülök a dzsungelre, de most futás helyett meditálok - mondta indulás előtt a Reflektornak.

Dániel nem csak testét, hanem a gyomrát is szépen lassan hozzászoktatta a növényekhez, ugyanis az indulás előtti hetekben bizony volt olyan nap, amikor csak füveket és leveleket evett.

A lantművész szereti a kihívásokat és a természet adta dolgokat. Szerinte a legnagyobb úr a szeretet, amivel minden problémát és kilátástalan helyzetet meg lehet majd oldani.

- Van ok arra, hogy a Benkő Dánielt valaki ne imádja? Hát hogy ne tudnám én imádni a másik kilencet, ha már ők imádnak engem, egyszer ezt ki is nyilvánították... csak a szeretet van és csak az szeretet, mert ezt mindent megold. Az, hogy perpatvar lesz, meg anyázás, az természetes, mert az a szeretetnek egy másik oldala.

Benlő Dániel szerdán este a többiekkel együtt elindult Dél-Amerika őserdejébe, ahol a szeretet és a nyugalom mellett, nemcsak a természettel vív majd nagy harcot, hanem kilenc másik társával is.

Címlapról ajánljuk