Celeb vagyok, ments ki innen!

Vajon ki bírja tovább a kiképzést?

rtl.hurtl.hu

2008. október 2. 17:13

Szavazz és nyerj!

Vajon ki bírja tovább a kiképzést? Te kinek drukkolsz? A tábori életet 17 napon keresztül két programpont határozza meg: a Bátorság Próba és a Kincsvadászat. A nézők az első 10 napon arról dönthetnek, hogy ki legyen a Bátorság Próba résztvevője, a hátralévő 7 nap mindegyikén egy résztvevő a nézők szavazatai alapján elhagyja a tábort. Az utolsó napon a bennmaradt három táborlakó közül megint csak a nézők döntik majd el, hogy ki legyen a Dzsungel Királya/Királynője, azaz ki nyerje meg a Celeb vagyok, ments ki innen! című show-műsort.

A szavazók között naponta kisorsolunk egy Sony Ericsson K770i Cyber-shot mobiltelefont, fődíjunk egy Fiat Linea típusú családi autó a Fiat Magyarország Kereskedelmi Kft-től, extra nyereményként pedig versenybe szállhat a 3 millió forint készpénzért is!Az IKO NewMedia Kft és az RTL Klub által szervezett Celeb vagyok ments ki innen szavazás szolgáltatás leírása és szabályai

I. ALAPFOGALMAK:
Celeb vagyok ments ki innen szavazás

A 2008. október 27-én induló új, emelt díjas SMS alapú és emelt díjas hanghívásos alapú szolgáltatás: a Celeb vagyok ments ki innen szavazás. A szolgáltatás lényege, hogy egy szavazás keretében a résztvevők sms-ben vagy hanghívás segítségével a tábori élet során az első 10 napban arra szavazhatnak, hogy melyik sztár vegyen részt a Bátorságpróbákon, az azt követő 7 nap mindegyikén egy résztvevő a nézők szavazatai alapján elhagyja a tábort. Az utolsó napon a bennmaradt három táborlakó közül megint csak a nézők döntik majd el, hogy ki legyen a Dzsungel Királya/Királynője, azaz ki nyerje meg a Celeb vagyok, ments ki innen! című show-műsort. A helyesen leadott szavazatok után a résztvevő részt vesz a nyeremények kisorsolásában.

A Celeb vagyok ments ki innen szavazás szolgáltatás szervezője az IKO NewMedia Kft.

Résztvevők
Az emelt díjas sms-ben vagy hanghívás útján a szavazást igénybevevő személyeket a későbbiekben résztvevők -ként definiáljuk.

II. A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA:

1. A játék általános bemutatása:

A Celeb vagyok ments ki innen szavazás szolgáltatás célja, hogy a résztvevők az első 10 napban szavazatukkal kiválasszák a Bátorságpróbán részt vevő sztárt, az azt követő 7 nap mindegyikén egy résztvevő a nézők szavazatai alapján elhagyja a tábort.
2. A szolgáltatás igénybevételének menete és megvalósulása
- bármely hazai mobiltelefon-szolgáltató, bármely ügyfele, aki olyan előfizetői vagy kártyás csomaggal rendelkezik, melyből emelt díjas SMS üzenet küldésére van lehetőség, a szolgáltatást igénybe tudja venni (240 Ft ÁFA-val);
- bármely hazai telefonszolgáltató, bármely ügyfele, aki olyan előfizetői csomaggal rendelkezik, melyből emelt díjas hívás indítható, a szolgáltatást igánybe tudja venni (a hívás díja 240 Ft ÁFA-val)
a. A résztvevő számára igénybevehető szolgáltatás menete:
- A résztvevők a televíziós adásból értesülnek a játékosokhoz tartozó elnevezésekről, amelyekből elküldik az általuk legszimpatikusabbnak véltet (GJON, JANICS, KELETI, OSZKÁR, RIPPEL, STEINER, SZŐKE, GABI, LINDA, ENIKŐ, PÁKÓ) a 1799-es telefonszámra (240 Ft ÁFA-val)
- A résztvevők a televíziós adásból értesülnek az előadókhoz tartozó számkódokról, amelyek közül vezetékes telefonjuk nyomógombjai segítségével megadják az általuk legszimpatikusabbnak véltet (10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20) a 06-91-63-62-61-os emelt díjas telefonszám feltárcsázása után (hívás díja 240 Ft ÁFA-val)

- Az emelt díjas SMS-ben szavazó résztvevő szavazatától függetlenül, minden esetben válasz sms-t kap vissza az INM-től, mely egy általános köszönetnyilvánítást tartalmaz.

3. A szolgáltatás időtartama
A Celeb vagyok ments ki innen szavazás a szolgáltatást igénybevevő személyek irányából 2008. október 27-én 00:00 órától 2008. november 12-én az adás végéig tart, mely időszak végén az INM döntése értelmében - újabb bejelentést követően - határozatlan ideig meghosszabbítható. Ezen időszak minden napján, 00:00 órától a műsor végéig igénybe vehető a szolgáltatás. A szavazás vége a műsor végéig tarta, amikor lezárul a szavazás.

III. NYEREMÉNYEK, AZ EREDMÉNYEK KÖZZÉTÉTELE, NYERTES
1. A nyeremények

A Celeb vagyok ments ki innen szavazás leendő kisorsolt nyertesét az INM telefonon kiértesíti nyereményük tárgyáról, illetve a nyeremény átvételének feltételeiről.
Azok között a magyar állampolgárságú résztvevők között, akik helyes formában adták le a Celeb vagyok ments ki innen szavazásban szavazatukat, azok közül a játék minden napján és a játék érvényességének időtartama végén az INM kisorsolja a nyerteseket. Naponta kisorsolunk egy Sony Ericsson K770i Cyber-shot mobiltelefont, a fődíjunk egy Fiat Linea típusú családi autó a Fiat Magyarország Kereskedelmi Kft.-től és bruttó 3.000.000 forintot.
A nyertes hiteles és teljeskörű azonosítását követően az INM a 15-ik naptól megkezdi a nyeremények kifizetését.
3. A nyertes definiálása
Nyertesnek ismeri el az INM azt a résztvevőt , aki az alábbi három információ közül legalább kettővel rendelkezik:
• ismeri az adott telefonszámot, ahonnan a szolgáltatást igénybe vette, illetve ezzel a telefonszámmal tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a Szolgáltatást;
• ismeri az előfizető vagy a kártyatulajdonos nevét, illetve ezzel a névvel tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a Szolgáltatást;
• ismeri a nyertes SMS küldésének időpontját, illetve ezzel tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a szolgáltatást.
4. A nyertes kiértesítése:
• A Celeb vagyok ments ki innen szavazás leendő kisorsolt nyertesét az INM telefonon kiértesíti nyereményük tárgyáról, illetve a nyeremény átvételének feltételeiről. Amennyiben a nyertes telefonon nem elérhető (nincs térerő, külföldön tartózkodik, ki van kapcsolva, nem veszi föl, stb), a kiértesítést az INM operátorai 30 napon keresztül, napi két alkalommal, különböző napszakban kísérlik meg.
5. A nyeremények kifizetésének feltétele:
A sikeres kiértesítés alkalmával beazonosított nyertes a személyes adatait az alábbiak szerint köteles megadni:
- név; anyja neve; születési hely és idő;
- személyi igazolvány szám és adóazonosító jel (ha nem kiskorú a nyertes)
A beazonosított nyertes személyesen vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással ellátott személy útján egyeztethetnek a nyeremény átvételéről a Bp. XXII. Nagytétényi u. 29 sz. alatt, az IKO NewMedia Kft. székhelyén.
A nyeremény átvételekor (az első havi fizetés kifizetése előtt) igazolnia kell a nyertesnek, hogy az általa a játékban használt telefonszám egyenlege (számlája) rendezve lett, díjtartozása az operátor felé nem áll fenn.
A nyertes a nyeremény átvételével hozzájárul, hogy nevét és személyét (értve ezalatt kép vagy tv-s megjelenést, szereplést) az IKO NewMedia Kft. promóciós célokra felhasználhatja. A nyertesnek a promóciós szereplésekre a játék lezárását követően 90 napig (szükség szerint) rendelkezésre kell állnia.

6. A nyeremény-igény érvényesítésének időtartama:
A nyeremények érvényessége 30 nap, azaz amennyiben ezen idő alatt az INM nem tudja elérni a nyertest, vagy az elért és értesített nyertes ezen idő alatt sem veszi át nyereményét, úgy az alábbi szabályok érvényesek:
- a nyertes nyereménye át nem vett nyereménynek minősül, a nyereményt az INM újra kisorsolja

IV. A SZOLGÁLTATÁS technikai kivitelezése; SZAVATOSSÁG, GARANCIA
A Celeb vagyok ments ki innen szavazás önálló számítástechnikai rendszeren fut. A rendszer a mobil szolgáltatóktól bérelt vonalakon bonyolítja a be-, és kimenő SMS forgalmakat.

Az INM az SMS-ek feldolgozását, a válasz SMS-ek tartalmát saját hardware, és sofware rendszerén belül kezeli.
A szolgáltatáshoz kapcsolódó nyereményjáték előírásoknak megfelelő lebonyolítását az INM a mindenkori hatályos törvények és jogszabályok betartásával szavatolja.
Az INM a résztvevők személyes adatait a mindenkor hatályos adatvédelmi előírások szerint kezeli.

Ügyfélszolgálat, információk, elérhetőségek
A szolgáltatással kapcsolatban az INM (1) 371-4820-as telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni munkanapokon 0-24 óra között.


Kelt: Budapest, 2008. október 27.

Címlapról ajánljuk