Celeb vagyok, ments ki innen!

Mitől tart Czene Attila?

rtl.hurtl.hu

2008. szeptember 29. 8:10

Van, amitől fél, és felesége sem teljesen nyugodt.


Tud úszni és tud táncolni... de mit kezd ezzel a vadonban? Czene Attila olimpiai bajnok úszónk már a medencében és a Szombat esti láz táncparkettjén is bizonyította, hogy a versenyszellem nem áll távol tőle. Meglepő módon mégis pont a víz az, amitől tart az argentin őserdőben.

- Nagyon sok mindenki mondja, hogy ha a Balaton vize 16-18-22 fokos, az milyen jó. Nem! Az hideg víz! Én ezt pontosan tudom, tehát lehet, hogy pont én fogok a hideg víz miatt keseregni, hogy szépen mondjam.

A hamarosan induló műsorban hírességek küzdenek meg a természettel, és egymással is. Attila az összezártságtól is fél, próbál felkészülni a kínos helyzetekre.

- Az összezártság olyan emberekkel, akiket én is csak a tévé képernyőjén keresztül ismerek, új kihívás lesz. Ez az idő egyébként nem olyan hosszú, hiszen én három hónapos edzőtáborokban vettem részt, tehát a monotonitástűrésben edzett vagyok.

Az úszóbajnok abba inkább nem is gondol bele, hogy milyen veszélyes feladatok várnak rá. Nem úgy a felesége, Petra.

- Úszni tud, de hát az is veszélyes, nyilván, hogyha a farkával megcsapja egy krokodil, az egy más dolog.

Petra szinte minden szörnyű helyzetben elképzelte már párját. A műsor alatt ugyanis egyáltalán nem tudnak majd kapcsolatot tartani.

- Ha már ez kérdés, hogy mitől tartok a legjobban, nem biztos, hogy a kígyóktól vagy a pókoktól... - árulta el Attila.

- Én a kígyóktól félnék a legjobban, az biztos, nekem is egy nagy küzdelem lesz, hogy megnézzem azt a részt, amikor egy kígyó vagy egy pók közelít hozzá - mondta a Reflektor riporterének Petra.

A táncosnő próbálja rászoktatni férjét az ínséges körülményekre, amik a vadonban várják. A dzsungelben ugyanis még az élelemért is meg kell majd küzdenie.

- Szerintem az kellene, hogy egyre kevesebbet egyen, mert ha összeszűkül a gyomra, akkor nem lesz olyan éhes.

Attila szerint viszont, amit ma megehetsz, ne halaszd holnapra. Most ugyanis azt mondja, bogarakat semmiképpen sem lesz hajlandó megenni. De most még nem is éhes!

A Celeb vagyok, ments ki innen! valóságshow részletei itt olvashatók!

Címlapról ajánljuk