Celeb vagyok, ments ki innen!

Győzike ezúttal nem fog sírni!

rtl.hurtl.hu

2008. szeptember 26. 10:00

A showman kiborult és könnyeket hullajtott – VIDEO!

Gáspár Győző hamarosan Argentínába utazik, hogy bebizonyítsa rátermettségét a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality showban.

Akik látták őt a Rettegés Fokában, talán emlékeznek, hogy a nagyszájú rapper akkor bizony nem mutatkozott túlságosan bevállalósnak: amikor patkányok közé kellett volna másznia, elpityeregte magát.

- Azt egyszerűen nem akartam megcsinálni, és kész! Egyébként jó buli volt, csak éppen ki voltam borulva. Most sem fogok olyat tenni, amihez nincs kedvem, de sírni ezúttal nem fogok! Olyan vagyok, hogy amit akarok, azt végigcsinálom, amit nem, azt nem – mondta az RTL Bulvárnak. – Biztos, hogy nem fogok kontaktust létesíteni pókokkal, békákkal, kígyókkal. Megenni sem fogok ilyen állatokat, és nem is megyek közéjük.

Győző elárulta, hogy az utóbbi időben 12 kilót hízott, és bízik benne, hogy a „túlélő show” alatt ledobja a felesleget.

- Egy dologtól tartok csupán: az éjszakai alvástól. Nappal szerintem elleszünk, de amiatt aggódom, hogy hova hajthatom majd le a fejem. Egyébként nem készülök különösebben, szórakoztatni szeretnék. Azt üzenem a nézőknek, hogy ne szavazzanak rám!

Ide kattintva megnézheted, hogyan itatta az egereket Győző, amikor nem akart a patkányok közé mászni. És azt is, hogy Sebestyén Balázs – a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik műsorvezetője gond nélkül befeküdt a rágcsálókkal teli üvegkoporsóba.

Címlapról ajánljuk