Celeb vagyok, ments ki innen!

Délutáni dzsungelparti Liluval

rtl.hurtl.hu

2008. szeptember 26. 10:16

Nem lenne a celebek helyében, de szívesen megmutatja, hogyan boldogulnak az őserdőben.

A Reggeli csinos háziasszonya hamarosan a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow délutáni adását fogja vezetni. Lilu minden nap, az esti kiadás előtt együtt fog izgulni az esőerdőben ragadt sztárok hozzátartozóival és barátaival az RTL Klub stúdiójában. Ennek a feladatnak nagyon örül, de bevallotta, hogy nem szívesen lett volna a tíz sztár között, akik a dzsungelben heteken keresztül mérik majd össze erejüket és kitartásukat.

– Nekem is vannak félelmeim és fóbiáim, de én ezekhez a félelmekhez ragaszkodom, nem akarom őket leküzdeni és később is együtt szeretnék élni velük – ismerte be Lilu az RTL Bulvárnak. – Nagyon óvom az intim szférám, talán túlságosan is, és nem szeretném kiszolgáltatott helyzetben megmutatni magam a nézőknek.

Lilu a magánéletben és a munkában is rendkívül empatikus, gyakran éli bele magát a szereplők helyzetébe. Már a Rettegés fokának forgatásai alatt kiderült számára, hogy nem végezné el azokat a feladatokat, amit a vállalkozó szelleműeknek teljesíteni kellett. Úgy gondolja, az esőerdőben való helytállás elsősorban a sztárok személyiségén múlik.

– Sok helyzetben bebizonyosodott már, hogy a nők strapabíróbbak a férfiaknál, viszont az extrém feladatok teljesítésénél mindegy, hogy milyen nemű az illető, az egyéniségétől függ, hogy vállalja-e azokat vagy sem.

Bár Czene Attila korábban azt nyilatkozta az RTL Bulvárnak, hogy nem feltétlenül fog jobban teljesíteni társainál egykori olimpikonként, Lilu szerint az utolsó pillanatokban mindig bebizonyosodik, hogy a sportolók nem tudnak veszíteni. Akkor is végrehajtják a feladatot, ha korábban hallani sem akartak róla.

– Ez egy olyan helyzet lesz, ami a lehető legtisztábban mutatja majd be a celebeket a nézőknek. Olyan szituációkba fognak sodródni, amit korábban soha nem tapasztaltak, és nem tudhatjuk, hogy kiből milyen tulajdonságot hoz ki az összezártság és a dzsungel körülményei – tette hozzá Lilu.

A sztárok hamarosan elindulnak Dél-Amerikába, ahová a műsor házigazdái, Sebestyén Balázs és Vadon János is elkíséri őket. Lilu pedig itthonról fogja tartani a kapcsolatot a stábbal, és minden hétköznap 16:25-től szórakoztatja majd a nézőket a „Celeb vagyok… Délutáni dzsungelparti Liluval” című talk show-ban. Nemsokára kiderül, hogyan boldogulnak a kényelemhez szokott celebek az esőerdőben!

Címlapról ajánljuk