Celeb vagyok, ments ki innen!

Horváth Éva már csomagol

rtl.hurtl.hu

2008. szeptember 23. 11:43

Az egykori szépségkirálynő vívódik, hogy kávét, vagy tükröt vigyen magával a dzsungelbe.

Hírességeink nemsokára repülőre ülnek, az úticéljuk Argentína. A tíz sztár, köztük Horváth Éva, izgatottan készülnek a megmérettetésre, amiben a Celeb vagyok, ments ki innen! Során vesznek részt. Évát a barátnői egy igazi csajbulival búcsúztatják az utazás előtt:

- Pénteken tartunk egy búcsúbulit. Hétvégén lesz a Moziünnep, örömmel vállaltam a jegyszedést, így megnézhetjük a lányokkal a Szex és New York-ot, utána pedig csapunk egy jó kis csajbulit valahol! A barátnőim egyáltalán nem voltak meglepve, hogy bevállaltam ezt a műsort, hiszen tudják, nem áll távol tőlem. Régóta terveztem egy esőerdő-túrát, így most megvalósul az álmom. Igaz, egy kicsit talán túl nomád körülmények lesznek, de én imádom az ilyesmit – mesélte Éva az RTL Bulvárnak.

A Cool TV műsorvezetője nem sok mindent vihet magával a túlélőtúrára, hiszen minden játékos csupán egy személyes tárgyat csomagolhat, a többi felszerelést, illetve ruhát helyben kapják meg.

- Elhatároztam, hogy valami hihetetlenül praktikus dolgot fogok magammal vinni. Az orvosi vizsgálaton kiderült, hogy a reggeli kávém nélkül elég alacsony a vérnyomásom, így az is lehet, hogy instant kávét teszek el, de gondoltam a szúnyogriasztóra, vagy a tükörre. Ez utóbbi nem csak azért lenne jó, hogy nézegessük magunkat benne, hanem ha jól tudom, tűzgyújtásra is használható.

Éva arra a kérdésre, hogy milyen állattól tart a legjobban, különös választ adott:

- Állatoktól nem tartok, viszont Benkő Dánieltől igen! Folyamatosan provokál. Az orvosi vizsgálaton is találkoztunk, persze ott is hozta a formáját. Muszáj kidolgoznom valami stratégiát, hogy leszereljem – viccelődött.

Címlapról ajánljuk