Celeb vagyok, ments ki innen!

Mark semmitől sem fél

rtl.hurtl.hu

2008. szeptember 17. 8:40

Pedig nem Álomország tengerpartján és nem játékok közt fogja tölteni a következő heteket.

A Celeb vagyok, ments ki innen! legfiatalabb sztárja komolyan veszi a felkészülést a nagy útra, hiszen néhány hét múlva az argentín dzsungelben nehéz terepen, fenevadak között kell majd bizonyítania rátermettségét.

- Én leginkább az új szituációktól meg az új dolgoktól félek, amivel még eddig nem találkozhattam. Olyankor szerintem az ember mindig ideges, izgul, és olyankor csinálhat hibát, én ettől tartok egy kicsit, de azt is meg lehet oldani.

Biztosan új helyzetet jelent majd a göndör szőkeségnek, hogy a betevő falatért nap mint nap meg kell küzdeni.

Úgy tűnik, hogy Mark a dzsungelben új barátokra is szert tesz majd, de addig még idehaza keményen dolgozik Katus Attilával azon, hogy biztosan ő legyen a falkavezér.

- Koraszülött voltam, emiatt kicsit gyengébb az immunrendszerem az átlagnál, és ezért folyamatosan meg vagyok fázva, nagyon gyakran betegeskedtem főleg kiskoromban.

- A testmozgás önmagában az immunrendszert erősíti, a fittness-jellegű tevékenységek meg pláne. Élsportot valószínűleg akkor így kezdetben nem is javasolnék, de azt gondolom, hogy ez a testmozgás kifejezetten fel fogja készíteni erre az útra - mondta Katus Attila.

Az énekes nemcsak a testét, az elméjét is pallérozza. Naphosszat az interneten lóg, a dzsungel törvényeit már be is magolta.

- Találtam egy jellegzetes mondatot, hogy "egy koszos test az egy beteg test, és beteg testtel nem tudunk mit kezdeni a vadonban". Szóval tényleg nagyon fontos, hogy az ember kint is tisztálkodjon a dzsungelben, és valahogy megtalálja azt az utat-módot, hogy rendben tartsa magát.

Mark tehát igyekszik felkészülni a kihívásokra, célja, hogy bebizonyítsa, milyen fából is faragták. Csak reméljük, hogy a kisfiúsan bájos hajától nem válik meg, hiszen lehet, hogy abban van az ereje

Címlapról ajánljuk