Celeb vagyok, ments ki innen!

Benkő Dániel, a dzsungel királya

rtl.hurtl.hu

2008. szeptember 11. 16:14

A lantművész darazsakkal csípeti magát, hogy szokja a fájdalmat.

Benkő Dániel nagyon megtisztelőnek tartja, hogy felkérték szereplőnek az RTL Klub új showműsorába, a Celeb vagyok, ments ki innen!-be. Egy percig sem gondolkodott, hogy elfogadja-e az ajánlatot, hiszen ahogy mondja, a gondolkodás megöli a fantáziát.

- Jóleső érzés, hogy rám gondoltak és tudták, mennyire őrült vagyok. Amióta megtudtam, hogy utazok a dzsungelbe, másra sem tudok gondolni, már több festményen is megörökítettem a vadont, sőt, még indulót is írtam. Különösebben nem készülök a megmérettetésre, darazsakkal csípetem magam, hogy a kígyómarásokat el tudjam viselni. A viccet félretéve a nézőknek az a fontos, hogy őszinte embereket lássanak, én pedig komolyan veszem a pillanatot, és az életet – mondta Dániel az RTL Bulvárnak.

A sztár a Vacsoracsatában már bemutatkozott, svábhegyi otthonát is megmutatta a nézőknek, ami szerinte nem sokban különbözik a dél-amerikai őserdőtől. Akkor utolsóként végzett legendás busalevesével, most azonban biztos benne, ezt a versenyt nem nyerheti meg más, csakis ő.

- A többiek járjanak csak pszichológushoz, szükségük lesz rá! Én vagyok a dzsungel királya! Engem nem érhet meglepetés, mindenre fel vagyok készülve! Legfeljebb meghalok…és akkor mi van?! Úgy gondolom, hogy az ember bárhol kerülhet veszélybe, nem csak a vadonban. Minden csak rajtunk múlik, ha a helyzetet jól értelmezzük, nincs veszély. Az ösztön alkalmazása maga az intelligencia.

A főzőműsor után most a dzsungelben is Somával vetélkedik az első helyért, ám ő ezt cseppet sem bánja.

- Kellően megszerettük egymást Somával. Elmondhatom, hogy megváltoztatta az életemet, hiszen az ő főztjének a hatására lettem vegetáriánus.

Benkőnek a show miatt egy időre fel kell hagynia legújabb szenvedélyével, a festéssel. Ecset és vászon helyett ugyanis inkább egy könyvet visz magával, de hogy mit, azt nem árulja el. Arról azonban mindenkit biztosít, óriási elszántsággal veti bele magát a kalandba.

Címlapról ajánljuk